2777
2789
عنوان

چرا متاهلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 156 پست
پیام دادم جواب داد تا معرفی کردم ج نداد زنگ زدم ج نداد  ترسیده

میدونی تنها راهش اینه که 

ی مرد برداری ببری با خودش   ک مو  رو از ماست بکشه بیرون  وزیر فحششون بگیره اینا الان دارن بازیت میدن 

میشه برای موفق شدنم ی دعای خوشگل بکنید ممنون 😘 خوش قلبم
اصلا یه ذره هم آرایش نکن داخل اداره ها بین مردها رقابت هستش به نظرم برو به بازرسی بگو

هیچی ارایش ندارم لباسهام مشکی میپوشم بااینک دلم رنگی میخاد بازم همین وضعه جامعه خ خراب شده 

راننده ماشین ک اداره نیس چرا گیر میده چندسال پیش یبار راننده اتوبوس متلک انداخت منم جوابش دادم پررو رو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی تنها راهش اینه که  ی مرد برداری ببری با خودش   ک مو  رو از ماست بکشه بیرون &n ...

آره ی داداش ناتنیم هست بگم میاد ولی خ ازش خجالت میکشم ی آدم بی عرضم ک شدم آویزون اون 

هی بیاد کارام درست کنه چنبار کمکم کرده روم نمیشه بگم بازم بیاد دوست ندارم ببینه بهم گیر دادن اون کلانتریه.غیرتی بشه حرص بخوره غصه میخورم 

نمیشه خودم اینارو ادب کنم ؟همون ۱۹۷زنگ میزنم بهتره داداشم گناه داره 

هیچی ارایش ندارم لباسهام مشکی میپوشم بااینک دلم رنگی میخاد بازم همین وضعه جامعه خ خراب شده  را ...

حتما قیافه و هیکل خوبی داری

من هیچ وقت بیرون به کسی متلک نگفتم .فقط یکبار گفتم .اونم خیلی با ادبانه بود.گفتم چه خانم زیبایی .اونم خندید و چهره ام نگاهی کرد .

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
اونها میترسن بخصوص در این موقعیت ها بازم زنگ بزن

یکی دوروز مدام زنگ میزنم تا جمعه اگ نشد زنگ میزنم ۱۹۷ دیگ گزارش همشون باهم میدم هم اون نگهبان دم در ک امروز راهم نداد ولی ی پسره ک اومد اون راه داد بره داخل 

هم این سرهنگه هم اون رئیس نامردشون ک تا فهمید مامور خودش مقصره گفت مگ اصلا پرونده ای داری ینی انکار ک اصلا اینجا نیومدی تاحالا خداروشکر از کاغذا کپی دارم دروغشون رو میشه 

ب وکیلم ک یبار گفتم گفت آره اون رییسه خ پرروعه یبار داشته چایی می‌خورده ب وکیلم محل نمیداده آقاست وکیلم 

سرمنم هی انگور میخورد 

یکی دوروز مدام زنگ میزنم تا جمعه اگ نشد زنگ میزنم ۱۹۷ دیگ گزارش همشون باهم میدم هم اون نگهبان دم در ...

افرین

داخل این جامعه باید قوی باشی

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
حتما قیافه و هیکل خوبی داری من هیچ وقت بیرون به کسی متلک نگفتم .فقط یکبار گفتم .اونم خیلی با ادبانه ...

نباید متلک بگین شما فرض کن خواهرخودتون باشه دوس دارین تو جامعه حس ناامنی داشته باشه 

حالا متلک شما بیشتر شیرین بازی بود ن متلک 

ولی بنظرم ی مرد اگ غیرت داشته باشه ب زنها ظلم نمیکنه نکه ساده لوح باشه بعضی زنها گولش بزنن ولی زرنگی در عین شرافت داشته باشه کسی رو اذیت نکنه 

خودم اگ پسر میشدم اینجور میشدم ک کسی رو بزور و ستم اذیت نمیکردم  

نباید متلک بگین شما فرض کن خواهرخودتون باشه دوس دارین تو جامعه حس ناامنی داشته باشه  حالا متلک ...

من یکبار گفتم

اونم واقعا خوشم اومده بود .میخواستم جلو برم

افرین داخل این جامعه باید قوی باشی

ی سوال 

وقتی طرف شارژ نداره مینویسه پذیرش تقبل هزینه پیامک 

شماره ۵زدم ک تقبل میشه کرد 

بعد پیام ک دادم اس اومد پیام طولانی نمیشه باید کوتاه باشه 

الان دوتا پیام کوتاه براش بنویسم میره؟یا فقط،یدونه اش ارسال میشه؟

خیرسرش خطی ک داده شارژ نداره 😂پلیس ممکلت انقد بی پوله مگ 

ی سوال  وقتی طرف شارژ نداره مینویسه پذیرش تقبل هزینه پیامک  شماره ۵زدم ک تقبل میشه کرد&n ...

یا ازت پول میخواد یا خودتتو

خیلی هاشون گشنه هستن

دقیقا درسته شارژ نداره

شمارشو دقیقا همون جا افتاده

یا ازت پول میخواد یا خودتتو خیلی هاشون گشنه هستن دقیقا درسته شارژ نداره شمارشو دقیقا همون جا افتا ...

کاش میفهمیدم یه مرد متاهل چرا میره سراغ زن بازی و اینکارها

اخه چطور دلش راضی میشه زن خودش رو که با همه کم و کاستی هاش ساخته رو اینجوری پر پر کنه و خورد شدنش رو ببینه

ای کاش دلیل کارشون رو میفهمیدم

کاش میفهمیدم یه مرد متاهل چرا میره سراغ زن بازی و اینکارها اخه چطور دلش راضی میشه زن خودش رو که با ...

دلیلش فقط لذت بیشتر

تنوع طلبی لذت داره

فقط لذت بخصوص که مردها برای هم تعریف میکنن اینم خودش خیلی محرک شده

لذت بیشتر به چه قیمتی؟  نابود شدن زن خودشون رو فدای لذت شون میکنن؟  اینقدر نامردن؟؟؟ ...

زن که متوجه نمیشه

قایم میکنن