ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزشما دلیل دوتا زایمان زودرستونو فهمیدین؟بارداری سومتون چکارکردین که زایمان تون سروقت شد؟دیاب ...
سلام
سه تا بچه من پسر هستند
دلیل زودرس بودن زایمان هامو ، تحرک زیاد ، و قند بارداری و عفونت زنان ، دونستم ، بارداری سوم مو قند مو به شدت کنترل کردم ، و اصلا تحرک نداشتم ، سیب زمینی ، برنج ، نون و کم کن ، و شیرنی جات اصلا نخور، برای عفونت هم ماست بخور به جای دستمال کاغذی از حوله استفاده کن برای پاک کردن ، و قند بالا موجب عفونت میشه، هر سوالی داشتی در خدمتم ، و اینکه طبع ام تو بارداری خیلی گرم میشه ، گرمی جات زیاد نخوری
تاپیکاتونو خوندم شانسی اینجا سوال پرسیدم.چجوری قندتونو کنترل کردینبا قرص یا انسولینیعنی استراحت مطلق ...
قند مو با رژیم کنترل کردم ، شیرینی جات و حذف کردم ، نون و برنج کم ، آخر ها هم دکتر بهم گفت سیب زمینی اصلا نخور ، هفته ای یکبار آزمایش قند می دادم ببینم چی جوری هست همیشه لب مرز بود ، دکتر میخواست ببینه نیاز به انسولین دارم یا نه ، نیاز پیدا نکردم ، قند ناشتا ، قند بعد صبحانه ...می دادم
تاپیکاتونو خوندم شانسی اینجا سوال پرسیدم.چجوری قندتونو کنترل کردینبا قرص یا انسولینیعنی استراحت مطلق ...
بله ، مشکلی از لحاظ جفت و اینا نداشتم ، ولی به تجربه فهمیدم باید استراحت مطلق باشم ، خودم برای خودم استحراحت مطلق تجویز کردم ، البته یکی از دوستام ماما هست ، بهم خیلی کمک کرد از لحاظ فکری ، اونم بچه اولش ۳۵ هفته به دنیا آمده بود ، بچه دوم و استراحت کرده بود تا ۴۰ هفته رسیده بود ، بچه دوم من ۳۵ هفته به دنیا آمد از بس می رفتم این ور اون ور عقلم نمی رسید ، تند تند راه می رفتم ، یه نکته مهم اینکه وقتی هم راه می ری خیلی آرام راه بری ، اصلا بهت فشار نیاد