2777
2789
و اینم بی زحمت بگید فاصله سنی بچهاتون چندساله به ترتیب

بزرگم ۱۶ سال با دومی ، دومی با سومی ۳ سال 

نه اینکه نازا بودم ، داشتم درس می خوندم نمی خواستم بچه بیارم ، بعدش از همه چیز زده شدم ، رو آوردم به بچه آوردن ، و اینکه پسر بزرگم تک فرزند بود خیلی اذیتم می کرد 

بزرگم ۱۶ سال با دومی ، دومی با سومی ۳ سال نه اینکه نازا بودم ، داشتم درس می خوندم نمی خواستم بچه بیا ...

خدا حفظشون کنه 

خدا خیرتون بده جواب دادین.

قرص هم نمیخوردین برای قند؟

سر دوتای قبلی مگه قندتونو رعایت نمیکردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا حفظشون کنه خدا خیرتون بده جواب دادین.قرص هم نمیخوردین برای قند؟سر دوتای قبلی مگه قندتونو رعایت ن ...

نه اصلا قرص نخوردم ، قندم لب مرز بود نیاز به قرص نبود فقط باید رژیم مو کنترل می کردم ، بزرگم سال ۸۰ بود ۳۷ هفته به دنیا اومد ، میگم فقط مشکل قند نبود یکی از عللش قند بود که باعث میشد عفونت کنم و عفونت باعث پارکی کیسه آب می شد ، یکی از علل خیلی مهم دو تای قبلی بدو بدو کردن بود ، چون من توی مواقع عادی خیلی تند تند راه میرم ، عقلم نمی رسید وقتی باردارم آرام راه برم

استارتر عزیزم من هفته ۳۸ بچه اولم سزارین کردم انتخابی چون استراحت مطلق بودم نخواستم بیشتر صبر کنم 

دومی رو همش تحرک داشتم و الان ۳۵ هفته تموم هستم و چند روز دیگه میرم ۳۶ ولی دردم شروع میشه هی و نمیتونم درست راه برم یا بشینم خیلی خستم میشه و من دهانه رحم کوتاه و سرکلاژ کردم 

خاستم بدونم بچه شما از ۳۵ تا ۳۷ دنیا آمد دستگاه رفت ؟ 

چون همش میترسم نکنه زودتر زایمان کنم و ۲ هفته 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

استارتر عزیزم من هفته ۳۸ بچه اولم سزارین کردم انتخابی چون استراحت مطلق بودم نخواستم بیشتر صبر کنم دو ...

و ۲ هفته نرسم☹️

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

استارتر عزیزم من هفته ۳۸ بچه اولم سزارین کردم انتخابی چون استراحت مطلق بودم نخواستم بیشتر صبر کنم دو ...

۳۷ هفته ام دستگاه نرفت ، ۳۵ هفته ام دستگاه رفت 

۳۷ هفته ام دستگاه نرفت ، ۳۵ هفته ام دستگاه رفت

زردی اینا داشتن؟ وزن ۳۷ چند بود عزیزم ؟

زردی اینا داشتن؟ وزن ۳۷ چند بود عزیزم ؟

دو تا اولی زردی داشت 

۳۷ دو کیلو هشتصد 

۳۵ دو کیلو ششصد و پنجاه 

اونم عقلم نمی رسید ، طبع بچه ها گرم بود ، طبع خودم گرم ، خوراکی های گرم می خوردم بهشون شیر می دادم زردی گرفتن ، ولی سومی عقلم رسید فقط خنکی می خوردم جاش و خنک نگه می داشتم زردی نگرفت ، اون دو تا رو خیلی می پیچوندم