2777
2789

یه اتفاقی برام هر دو سه سال به طور متفاوت رخ داده که با چیزایی که خوندم شک دارم چیه توهم یا جن یا روح؟؟

چند روز پیش صبح حدودا ساعت 7 که کامل بیدار بودم و شوهرمم خونه بود حرف زدیم اما من تو رخت خوابم بودم و اون رفت اتاق و منم چشمامو بستم که حس کردم یه صدایی از پشتم تو رخت خوابم میاد (انگار که یه چیزی خودشو میکشید سمتم ) چندباری قبلا تنها بودم این صدارو تو رخت خوابم شنیده بودم که بلافاصله یا تکون میخوردم یا برمیگشتم یا خوابم میبرد ...

اما این دفعه چون شوهرمم خونه بود اهمیت ندادم فقط با چشمای بسته و استرس داشتم گوش میدادم که یهو حس کردم یه دستی به گردن و موهام کشیده شد که یه جیغ وحشتناکی کشیدم و پریدم بالا و نشستم کل بدنم سست شد و داشتم از حال میرفتم و گریه میکردم شوهرمم از اتاق با وحشت پرید بیرون و تعجب کرده بود که توضیح دادم براش اونم برای اینکه به من دلگرمی بده گفت حتما موشی چیزی بوده الکی شروع به گشتن زیر میز و...کرد

حالا نمیدونم چی بود اما اگه شوهرم نبود از ترس بیهوش میشدم مطمعنم توهم نبود

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

و دیشب که تازه خوابم میبرد همون جا که پشتم بهش بود و صبح اون حس رو تجربه کرده بودم دیدم یه چیز سیاهی هست یه موجود که سریع بیدار شدم

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم از این دست اتفاقا برام اتفاق افتاده

من خیلی گرفتار بودم

ی ادم مومن برام هاله کشید الان دیگه مثل قبل نیستم

متاسفانه تا ادم میخواد حرف بزنه سریع برچسب مریضی اسکیزوفرنی میزنن

من دکتر رفتم تحت نظر بودم هیچ بیماری هم در کار نبود

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
2790
2778
2791
2779
2792