2777
2789
عنوان

بچه ها من یه مشکلی دارم

160 بازدید | 8 پست

با هر کس اشنا میشم بی دلیل بعد چند ماه تموم میشه حتی خواستگار داشتم چند تا با التماس اومدن ولی به مراسم عقد رسیده میرن جالبه بعد چند وقت شیمون میشن ولی حرف ازدواجو دیگه نمیزنن ،اینم بگم خودم تک بچه هستم و کار میکنم و خیلی خیلی تعریف نکنم مودب هستم و پدر و مادر واقعا خوبی دارم ،شیک پوش و مرتبن و خونه زندگیمونم خوبه ،من ازدواج کردم وقتی ۱۵سالم بود و ۱۸سالگی جدا شدم  الان ۳۴سالمه هنوز ازدواج نکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه اقا پسری دقیقا دو ماهه پیش اشنا شدم برای من میمرد یکهو اصلا یه کارایی کرد و جواب تلفنم و نداد الان دقیقا یکهفتست من چند بار پزام دادم حس بیشخصیتی گرفتم ،چند بار پشت پیامم با ذوق زنگ زد کجایی ببینمت ،باز انگار پشیمون شد ،باز ز زد بعد پشیمون شد الان که کلا امشب ز زدم رد تماس کرد چند تا پیام دادم جواب نداد نه فقط این برای من مدام این مساله تکرار میشه با اینکه توقع سر سوزنم از کطی تا حالا نداشتم 

چیه ؟

ناخوداگاه ادماست که از بچگی شکل گرفته و روابط و زندگی فردو پیش میبره.مثل طرحواره طرد ادم همش تو روابطی میره و با ادمایی وارد رابطه میشه که بذارنش برن!توضیحش سخته ولی  روانشناس طرحواره درمانگر پیدا کنی کمکت میکنه

سبک زندگیتو تغییر بده سبک خوردنتو خوابیدنتو.سبک دکوراسیون اتاقتو... تو اهدافت تجدید نظر کن ..توی خونه هرشب شمع روشن کن میری حمام با آب نمک دریایی خودتو بشور و بیا بیرون..نمازتو بخون ، حتما بخون ..قرآن رو با صوت بزار توی خونه پخش بشه دوستان و آشنایانی که بهت حس خوب نمی‌دن حذف کن..هیچ نوشته ای رو که از بیرون آوردن براتون  تو خونت نگه ندار..اسپند دود کن توی خونه دم غروب ..اینکارایی که گفتم انجام بده اگه نتیجه نگرفتی بیا بهم فحش بده عزیزم 

خدا و دیگر هیچ