همش دلهره اینو دارم کی چی بهش گف این حرف درس نکنه .باجناقش سلام بده یه حرف درس میکنه نده یه حرف البته میدونم تقصیرا همش گردن اینه دنبال بهونس برا دشمنی قط رابطه .یکساله نمیتونم خاهرم اینارو یه دعوت کنم از بس راضی نمیشه اخم تخم قیافه میگیره میترسم پیش اونا ابرومو ببره خانوادم پدر مادرمو حق ندارم بگم تو خونه پیش اونا تیکه میندازه یا قیافه میگیره حرف نمیزنه میشینه . بابابسه دیگ همه تو رفت امدن من و بچم تک تنها نه با خانواده خودش رابطه داره چدن اوناادمای بدین مث خودش ولی میخاد منو هم با خانوهدم بهم بزنه .یه تبریک روز مادر رف خونه مادرم نشس شام نهار خورد یه شیرینی نبرد یه کادو هیچی حتی یه تبریکم نگف ب منو مادرم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
والا مال من هم همینه با این تفاوت که دوست داره خانواده ی خودش رو تحویل بگیرم خانواده ی خودم رو ادم حساب نکنم خودت باید با سیاست کاری کنی که طرف خانوادت بیاد مثلا تولد بگیر خانوادتو دعوت کن مادرت و خانوادت کادو آوردن بگو مثلا غذایی رو که پختی بگو مادرم پخته میدونست دوست داری فرستاده
واقعیت رو بخوام بگم درست نمیشن این مردا ولی تو رابطتو با خانوادت سعی کن حفظ کنی و هر وقت بد خانوادتو گفت سکوت کن.
شوهر منم کم از شوهر شما نداره با این تفاوت که من عقدم.
شوهرم چند ماه پیش منو زد و بحث رو خانواده ها فهمیدن بعد اون داداشم باهاش سرسنگینه از من منت داره میگه چرا داداشت جواب سلام نداد.منم هیجی نمیگم بیخیال شدم
نه ،خودم میرم با بچه ها ،البته برای من فقط شوهرم مقصر نیست ،میگه بهم بی احترامی میکنن من دیگه نمیام ولی خیلی روم فشار کلا از برنامه های خانوادگی موندم من فقط با خانواده ام رفت وامد دارم از وقتی شوهرم قطع رابطه کردم منم کمتر میرم ولی دخترم هر روز اونجاست