2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 59 پست
اتفاقا اصلا برای کنجکاوی و اینا نیست چون به شوهرم اعتماد کامل دارم. برای همین گوشیمون حریم خصوصیمون ...

برای ماهم حساسیتی نیس اگر بخاد گوشیمو نگا کنه راحت میدم و منم بخام اون راحت میده ولی این رفتاری که نسبت بهم داریم خودش زیر پوستی اعتمادو بیشتر میکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانو بابای خودمم همینن گوشی همو میگیرن ، من اینجوری دوس ندارم اگه نظر مشاوره هارو هم بپرسی میگن در ...

یکی از نزدیکای ما توی دوران عقد پسره رمز روی گوشیش گذاشته بود زنش حق نداشت به گوشی شوهرش دست بزنه سر داستان گوشی بحث بالا گرفت کار به دادگاه و طلاق کشید اونجا فرستادن مشاوره

مشاور بهشون گفته بود حریم شخصی تا جای که برای شریک زندگیت شک ایجاد نکنه خوبه و زن و مرد برای اعتماد بیشتر باید دسترسی به گوشی داشته باشن 

حالا این مشاور اینو گفته مشاور شما نظر دیگه داره بحثش چیز دیگه است

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
برای ماهم حساسیتی نیس اگر بخاد گوشیمو نگا کنه راحت میدم و منم بخام اون راحت میده ولی این رفتاری که ن ...

ولی کامنت اول شما  رو که من ریپلی کردم کاملا منظورتون چیز دیگه ای بود.

(چجوری شما گوشی شوهراتونو راحت چک میکنید من والا جرات نمیکنم دست بزنم به گوشیش)

به هر حال خوش باشین

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
بنظرت خودت حریم شخصیت چیه تو زندگی ؟ مثال برن؟

مثلا برای من حریم شخصیم اینه که زندگیم و لحظه به لحظه تو اینستا و واتساپ به نمایش نزارم 

حریم شخصی من شامل دیگران میشه نه همسرم

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
ولی کامنت اول شما  رو که من ریپلی کردم کاملا منظورتون چیز دیگه ای بود. ( چجوری شما گوشی شوهرات ...

دقیقا بعد کلا موضع رو عوض  کرد

یکی از نزدیکای ما توی دوران عقد پسره رمز روی گوشیش گذاشته بود زنش حق نداشت به گوشی شوهرش دست بزنه سر ...

درسته تا جایی که ایجاد شک نکنه منم قبول دارم ، دقیقا منم همینو میگم وقتی شک ندارم چرا باید گوشی چک کنم ، اگر شک کردم به همسرم گفتم ازش خواستم گوشیشو بده نداد اونموقع حرف شما درسته 

ولی تو زندگی روزمره چرا باید مکالماتو پیاماشو چک کنم درست نیس

ولی کامنت اول شما  رو که من ریپلی کردم کاملا منظورتون چیز دیگه ای بود. ( چجوری شما گوشی شوهرات ...

خواستم اوج مطلبو برسونم اونموقع ، حالا کلمه ای که بکار بردم جرات شاید اشتباه بود ولی واقعا از روی ترس نیس این حسم که چک نمیکنم

هرچند بار ازدواج کرده به شما مربوط نیست  در ضمن چرا هرکس اخلاقش خوبه و اجتماعی میگید خود شیرین ...

برام آیه الکرسی میخونی؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اتفاقا اصلا برای کنجکاوی و اینا نیست چون به شوهرم اعتماد کامل دارم. برای همین گوشیمون حریم خصوصیمون ...

یعنی شما حرفایی که تو چت با خواهرت یا دوستت میزنی رو شوهرت میخونه؟

چه زشت!

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
یعنی شما حرفایی که تو چت با خواهرت یا دوستت میزنی رو شوهرت میخونه؟ چه زشت!

اولا شوهرم اینقدر با شعور هست که به خودش اجازه نده چتی که با دوست یا خواهرم کردم رو بخونه.

ثانیا نه من و شوهرم اهل چت با دوست و خواهر و اینا نیستیم .

ثالثا کامنتم در جواب کاربری بود که گفت چجوری جرات میکنین دست به گوشیه شوهراتون بزنین.  

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اولا شوهرم اینقدر با شعور هست که به خودش اجازه نده چتی که با دوست یا خواهرم کردم رو بخونه. ثانیا نه ...

اولا چک کردن معنیش همینه که بخونه

ثانیا یعنی با خانواده

هاتون حرف نمیزنین؟!

ثالثا من جواب کامنت خودت و حریم خصوصی رو دادم