سلام خانوما.خلاصه میگم که من یه جاری دارم با سابقه خراب که اصلن معلوم نیست چند بار ازدواج کرده قبلا.با دعا و جادو با برادرشوهرم ازدواج کرده همه میدونن.الان با خودشیرینی و سیاست خودشو تو دل همه انداخته و همه به حرفشن.گوشی شوهرم دستم بود دیدم تو پیاما بهش پیام داده و در موردشکایت واینا(از یکی دیگه)میپرسه بعد گفته میخام ببینمتو لحنش خیلی خودمونی و راحت بود.خیلی عصابم خورده نمیخام از طرفی واکنشی نشون بدم که خودمو بد کنم از طرفی نمیتونم به شوهرم بگم که تو گوشیش دیدم چون میدونم یه بهانه میاره و قهرهم میکنه که چرا دیدم بنظرتون چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم همچین آدمای خودشیرینی رود هم دستشون رو میشه...برا خانواده شوهر هر کاری کنی آخرش با یه چیز کوچیک همه خوبیاتو یادش میره پس بهتره شما سرت ب زندگی خودت گرم باشه کمتر دور خانواده شوهر و جاریت نپلکی اونا ممکنه برا همیشه با هم قهر کنن ولی اگه همیشه دوری پیشه کنی هیچ وقت خراب نمیشی پیششون و رابطتت محفوظه..دوری و دوستی
دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖