2789
عنوان

جاری

780 بازدید | 59 پست

سلام خانوما.خلاصه میگم که من یه جاری دارم با سابقه خراب که اصلن معلوم نیست چند بار ازدواج کرده قبلا.با دعا و جادو با برادرشوهرم ازدواج کرده همه میدونن.الان  با خودشیرینی و سیاست خودشو تو دل همه انداخته و همه به حرفشن.گوشی شوهرم دستم بود دیدم تو پیاما بهش پیام داده و در موردشکایت واینا(از یکی دیگه)میپرسه بعد گفته میخام ببینمتو لحنش خیلی خودمونی و راحت بود.خیلی عصابم خورده نمیخام از طرفی واکنشی نشون بدم که خودمو بد کنم از طرفی نمیتونم به شوهرم بگم که تو گوشیش دیدم چون میدونم یه بهانه میاره و قهرهم میکنه که چرا دیدم بنظرتون چیکار کنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چجوری شما گوشی شوهراتونو راحت چک میکنید من والا جرات نمیکنم دست بزنم به گوشیش

رمز گوشی شوهرم‌سال تولد منه

اما هرگزززز چک نکرده و‌نمیکنم

والسلام

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچند بار ازدواج کرده به شما مربوط نیست 

در ضمن چرا هرکس اخلاقش خوبه و اجتماعی میگید خود شیرین!!

در مورد مسئله سوم شوهرت مگه وکیله قاضی چیزی!!!اگه شما دوست ندارید باهاش رابطه داشته باشید شوهرت باید بهتون احترام بزارم و سرسنگین تر برخورد کنه

اً

عزیزم همچین آدمای خودشیرینی رود هم دستشون رو میشه...برا خانواده شوهر هر کاری کنی آخرش با یه چیز کوچیک همه خوبیاتو یادش میره پس بهتره شما سرت ب زندگی خودت گرم باشه کمتر دور خانواده شوهر و جاریت نپلکی اونا ممکنه برا همیشه با هم قهر کنن ولی اگه همیشه دوری پیشه کنی هیچ وقت خراب نمیشی پیششون و رابطتت محفوظه..دوری و دوستی

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
یکی پولشونو خورده الان شکایت و دادگاه دارن

پس فقط کمک خواسته از شوهرت ‌ اینم دیگه جادو و جنبل نمیخواد .

اگه جادو جنبل درس بود عیچ کس بی شوهر نمی موند 

هیچ کس هم طلاق نمیگرفت 

تموم زندگیا گل و بلبل و شاد بودن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .