2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 59 پست
عزیرم زن و شوهر کسی نیست. بله حتی میتونن در دستشویی رو هم باز کنن. مگه چیز پنهونی دارن از هم   ...

پس کلا شما حریم شخصی برات تعریف نشده، بالاخره هرکی نظر و روشی داره برای زندگیش ، من اینجوری نمیپسندم که شوهرم راحت گوشیمو چک کنه  و منم نسبت به اون همینم، ضمن اینکه تمام روانشناسا و مشاورا نظرشون همینه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره عزیزم اگه نمیدونی حالا بدون...خیلی از زن و مردا هستن ب خر هم رحم نمیکنن حالا زن داداش یا برادر ش ...

عزیزم میدونم اما مردی که به زن برادرش چشم بد داشته باشه عین یه تیکه آشغال باید بندازیش بیرون از زندگیت ...همچین‌مردی نه جای توجیه داره نه توضیح 

البته منظورم باشوهر استارتر نبود کلی گفتم من 

پس کلا شما حریم شخصی برات تعریف نشده، بالاخره هرکی نظر و روشی داره برای زندگیش ، من اینجوری نمی ...

نه عزیزم.

ما حریم خصوصی نداریم.

کلا همه چیمون برای هم رو هست.

ولی باز هم نمیتونم درک کنم ،  چرا باید یک زن بگه جرات ندارم به گوشیه شوهرم دست بزنم.  

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
نه چیز پنهونی نداریم ولی اصلا برام عادی نیس که اون به گوشیم دست بزنه یا من به گوشی اون ، گوشی واقعا ...

چه مثال عجیبی زدی اصلا دستشویی و گوشی قابل مثال نیست

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
نه عزیزم. ما حریم خصوصی نداریم. کلا همه چیمون برای هم رو هست. ولی باز هم نمیتونم درک کنم ،  ...

دقیقا باهات موافقم

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
نه عزیزم. ما حریم خصوصی نداریم. کلا همه چیمون برای هم رو هست. ولی باز هم نمیتونم درک کنم ،  ...

راحت باش بالاخره هرکسی یه روشی داره برای زندگیش ، گفتم که منظورم از جرات این بود که به خودم همچین اجازه ای نمیدم که گوشیشو چک کنم ، واقعا هیچ حس کنجکاوی ندارم نسبت بهش چون اعتماد دارم و تجربه ثابت کرده هرچه بیشتر کنترل کنی بیشتر طرفت ازت دور میشه

من و شوهرم گوشی همدیگه رو دست میگیریم نه برای کنکاش 

چون چیز قایمکی از هم نداریم 

عزیزم میدونم اما مردی که به زن برادرش چشم بد داشته باشه عین یه تیکه آشغال باید بندازیش بیرون از زندگ ...

آره گلم..ولی گاهی اوقاتم میبینی زنه انقد کرم میریزه ک برادرشوهره دیگه دیوونه میشه نمیتونه بر هوسش غلبه کنه‌...بعضی زنا راهشو بلدن هر مردیو رام کنن

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
راحت باش بالاخره هرکسی یه روشی داره برای زندگیش ، گفتم که منظورم از جرات این بود که به خودم همچین اج ...

اتفاقا اصلا برای کنجکاوی و اینا نیست چون به شوهرم اعتماد کامل دارم.

برای همین گوشیمون حریم خصوصیمون‌نیست و اصلا حساسیتی روش نداریم که چرا به گوشیم دست زدی.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
من و شوهرم گوشی همدیگه رو دست میگیریم نه برای کنکاش  چون چیز قایمکی از هم نداریم

مامانو بابای خودمم همینن گوشی همو میگیرن ، من اینجوری دوس ندارم اگه نظر مشاوره هارو هم بپرسی میگن درست نیس باز هرکسی صلاح زندگی خودشو میدونه

چیزی بنام حریم شخصی اعتقاد داری بهش؟

نهههههههه اینجا هیچ کس اعتقاد نداره فقط شما اعتقاد داری

من نمیگم حریم شخصی وجود نداره میگم این دوتا توی مثال یکی نیست