سلام خانوما.خلاصه میگم که من یه جاری دارم با سابقه خراب که اصلن معلوم نیست چند بار ازدواج کرده قبلا.با دعا و جادو با برادرشوهرم ازدواج کرده همه میدونن.الان با خودشیرینی و سیاست خودشو تو دل همه انداخته و همه به حرفشن.گوشی شوهرم دستم بود دیدم تو پیاما بهش پیام داده و در موردشکایت واینا(از یکی دیگه)میپرسه بعد گفته میخام ببینمتو لحنش خیلی خودمونی و راحت بود.خیلی عصابم خورده نمیخام از طرفی واکنشی نشون بدم که خودمو بد کنم از طرفی نمیتونم به شوهرم بگم که تو گوشیش دیدم چون میدونم یه بهانه میاره و قهرهم میکنه که چرا دیدم بنظرتون چیکار کنم
عزیرم زن و شوهر کسی نیست. بله حتی میتونن در دستشویی رو هم باز کنن. مگه چیز پنهونی دارن از هم ...
پس کلا شما حریم شخصی برات تعریف نشده، بالاخره هرکی نظر و روشی داره برای زندگیش ، من اینجوری نمیپسندم که شوهرم راحت گوشیمو چک کنه و منم نسبت به اون همینم، ضمن اینکه تمام روانشناسا و مشاورا نظرشون همینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالام شما یه بار که جاریت رو دیدی خیلی ریلکس بهش بگو مثلا فلانی جان راستی درمورد شکایت سوال کردی بودی از شوهرم کاری تونست برات انجام بده؟ امیدوارم مشکلت حل بشه
نه عزیزم. ما حریم خصوصی نداریم. کلا همه چیمون برای هم رو هست. ولی باز هم نمیتونم درک کنم ، ...
راحت باش بالاخره هرکسی یه روشی داره برای زندگیش ، گفتم که منظورم از جرات این بود که به خودم همچین اجازه ای نمیدم که گوشیشو چک کنم ، واقعا هیچ حس کنجکاوی ندارم نسبت بهش چون اعتماد دارم و تجربه ثابت کرده هرچه بیشتر کنترل کنی بیشتر طرفت ازت دور میشه