2777
2789
عنوان

با دوست پسرم ازدواج بکنم؟

1398 بازدید | 100 پست

سلام بچه ها. من ۲۵سالمه. دوست پسرم ۲۴ سالشه 

من لیسانس دارم اون فوق دیپلم داره .من شغلم دولتیه تو بیمارستان کار میکنم . اون شغلش ازاده . ماشین داره . زمین داره . درامدش هم خوبه .ولی یکم این چند روز اوضاع کارش بهم ریخته ولی درست میشه.خیلی با عرضه اس. خیلی خوش اخلاقه. مطمعنم باهاش خوشبخت میشم،میگ خدا کمکم کنه شرمنده ات نشم هیچوقت تو زندگی. خیلی باهم رفیقیم.ولی مامانم شغل ازاد دوست نداره. شوهر خواهرم زیر صفر بود دامادمون شد،فقط ارشد حقوق داشت،خواهرم پاش وایساد گفت میخوامش. الان وکیله .

مطمعنم با مامانم مطرح کنم شرایط و بشنوه درجا میگه نه . شما نظرتون چیه؟ منم پاش وایسم؟ یا اشتباهه؟ تفاوت هایی ک داریم مشگل ساز میشه تو زندگی؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست پسرت فک کنم از خودت سر تره از نظر مالی و شغلی 

و واسه یه پسر ۲۴ ساله موقعیتش عالیه 

من خودم امیدی به شغل دولتی ندارم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

نمیدونم چی بگم بحث خواستن جداست، بحث فاصله طبقاتی هم جداست، اینجوری ک میگی تو خیلی از اون سر تری، بنظر من خودتو تباه نکن درسته دوسش داری اما بزار کسی بیاد تو زندگی مشترکت که بهم بخورین لیاقتت رو داشته باشه نمیگم این آقا نداره، ولی یکم زود تصمیم نگیر 

چرا؟

ب نظر من پسر زیر ۳۰ سال ثبات شخصیتی نداره سن ش خیلی کمه. میتونی فعلا حرف از ازدواج نزنی و دوست بمونی تا بیشتر همو بشناسین . این نظر منه نسبت ب چیزایی ک گفتی بازم خودت بهتر میدونی. 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤