2777
2789
عنوان

با دوست پسرم ازدواج بکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 100 پست
حتما در مورد داشته هاش تحقیق کن که یه موقع دروغ بهت نگفته باشه بعد بگه همه چیز به هم ریخته عاقلانه ع ...

من منطقم همیشه پیش تر از احساسمه ، برای همین مث کارآگاه ها همه این کارهارو انجام دادم 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایطش خوبه 

تلاش میکنه واسه زندگی بهتر

شمادوسش داری اگرفکرمیکنی دروغگو شکاک نیس

یاخانوادش دردسر سازنیستن تو زندگی قبول کن پای عشقت وایستا

(هرچند نمیشه آدماروشناخت)

خوشبخت باشید

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

ببین عریزم شغل ازاد داریم تا ازاذ 

مثلا فامیلامون طلافروشن ازبس باکلاسن دنبال قر فرن

خونه و زنذگبشون بماند مثلا ی معلم و ی کارمند سالها بتونن ی خونه معمولی بخرن

شوهرسابقم مهندس شرکت نفت بود فوق لیسانس

فک میکزدم ی مرذ جنتلمن.. بعد ازدواح کاملا بزعکس انگار ی اذم عقب مونذه 

ابروم میبرد تو بیرون از بس بی فرهنگ بود خجالت میکشیدم باهاش ی قدم برم.. 

اداب معاشرت صفررررررررر ـ

فک اقتصادی ذره ای نذاشت کلا ضرر پشت ضرر مالی

همون تحمل نکردم ادامع بدم یاهاش

یا  ودود ...
چند وقته دوستین  و مطمئنی عاشقته؟

۱ ساله . بله مطمعنم . خیلی حواسش بهم‌هست . خانواده اشو در جریان قرار داده . بارها یواشکی دنیالش رفتم ک ببینم اهل خیانت هست یا نه . چون خیلی ب چشم دیدم ادمایی ک اصلاااا بهشون نمیومده اهل خیانت باشن . ولی هیچی ازش ندیدم.هر کاری ک میکنه در جریان قرار میده منو . تو این ی سال روز ب روز علاقش بیشتر هم شده. حس میکنم کامل

شرایطش خوبه  تلاش میکنه واسه زندگی بهتر شمادوسش داری اگرفکرمیکنی دروغگو شکاک نیس یاخانوادش د ...

خانوادش از خودش بهتر . ی برادر کوچیک تر داره فقط. مامانش هم دوسم داره . تا ب حال ن دیدمش از نزدیک ، نه صحبت کردم باهاش حتی. ولی هر سری از سر کار میام ، زنگ میزنه میگ براش غذا گذاشتم بیا ببر

خانوادش از خودش بهتر . ی برادر کوچیک تر داره فقط. مامانش هم دوسم داره . تا ب حال ن دیدمش از نزدیک ، ...

بس نسبت به شماحس وفکربد ندارن خودش امتیازیه

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
ببین عریزم شغل ازاد داریم تا ازاذ  مثلا فامیلامون طلافروشن ازبس باکلاسن دنبال قر فرن خونه و ز ...

دقیقا میدونم چی میگی . همین شوهر خواهرم با اینک وکیله ،به ظاهرش اصلا نمیرسه . ولی دوست پسر من بارها تو جمع دوستام و یکی دوبار تولد فامیلامون رفتیم واقعا سربلندم کرده. ب ظاهرش حواسش هست . ولی نه بیش از حد . از لحاظ رفتاری هم خیلی مردونه و پخته اس. از همه مهم تر اعتقاداتش برام مهمه ک خیلی میترسه از چوب خدا.