2777
2789
عنوان

با دوست پسرم ازدواج بکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 100 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دردسرساز میشه چون زندگی مثل رفاقت نیست

مگ نمیگن قبل از هرچیزی رفاقت تو زندگی مهمه.این همه زن و شوهر دیدیم که باهم رفیقن، پیر هم میشن باز عاشق همن. همه اش کشکه؟ پس چی مهمه تو انتخاب شریک زندگی؟

خوب میشه بهم بگی برای انتخاب شریک زندگیم ب چیا باید دقت بکنم؟

خیلی چیزا، هرچند تا ازدواج نکنی نمیتونی طرفو بشناسی من خودم چیزایی که قبل ازدواج میگفتن مثلا باید ببریش بیرون ببینی دست ب خرج هست یا نه باهاش بری بیرون تا بشناسیش دعوتش کنی رستوران تا فلان بشه، اینا همش الکیه چون نمیتونی بشناسیش هرکس میگه من شوهرمو کامل شناختم بعد بله دادم دروغ محض، چون خیلی رفتار های پنهانی دارن آقایون که توی دوران شناخت و دوستی نشون نمیدن بخدا  حتی تو نامزدی و عقد هم کمتر نشون میدن تا نری تو خونه خودت زندگی نکنی باهاش نمی‌فهمی، ولی هرجایی از زندگیت فهمیدی اذیتی سریع جداشو نگو ای وای منو کسی دیگه انتخاب نمیکنه چون طلاق گرفتم یا بهش فرصت بدم خوب میشه اینا همش بخدا الکیه، تجربیاتی که داشتم و بهت گفتم عزیزم ولی امیدوارم خوشبخت بشی..

مگ نمیگن قبل از هرچیزی رفاقت تو زندگی مهمه.این همه زن و شوهر دیدیم که باهم رفیقن، پیر هم میشن باز عا ...

خوشبخت بشی عزیزم فقط در مورد بعد از ازدواج باهم صحبت کنید که زود به شما شک نکنه که با کس دیگه ای هستی موفق باشید

خیلی چیزا، هرچند تا ازدواج نکنی نمیتونی طرفو بشناسی من خودم چیزایی که قبل ازدواج میگفتن مثلا باید بب ...

پس حق دارم انقدر از ازدواج میترسم.نمیشه شناخت واقعا کسیو. گاهی وقتا میگم تنها بمونم بهتره. مرسی عزیزم ک راهنمااییم کردی

اک جات باشم بله میگم حسرتشو نمیزارم ب دلم .خودت بهتر میدونی البت اگ یکی باشه شرایطش بهتر از ایشون ول ...

منم همینو میگم. بعدشم انقدر الان پسرا دنبال زن شوهر دار و گل و مشردب اینان ، بی عرضه ان . ک پیدا کردن ی ادم سالم سخته. .

خوشبخت بشی عزیزم فقط در مورد بعد از ازدواج باهم صحبت کنید که زود به شما شک نکنه که با کس دیگه ای هست ...

خداروشکر بهم اعتماد داره . نکات مثبتش بیشتره. فقط شرایطش میترسونه منو