2777
2789
عنوان

اومدم بیمارستان برای زایمان

336 بازدید | 26 پست

برام صلوات بفرستید بچم به سلامتی به دنیا بیاد 

اسم هاتون بگید براتون دعا کنم هر چی زودتر دامن شما هم سبز بشه 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله صحیح و سالم بچت رو بغل بگیری برامنم دعا کن سوهرم سر قولش بمونه 🌹🌹🌹

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اسم شناسنامم زهراست اما سونیا صدام میکنن

یه مشکلی برام پیش اومده دعا کن حل بشه💖🌺

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .

چه جالبببب

من دست و دهنم سبکه😂ان شاالله یه نی نی سالم بدنیا بیاری که باعث عزت و افتخارت بشه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

۱۴تا صلوات و آیه الکرسی میخونم عزیزم الهی بسلامتی فارغ بشی 

برای من و همه منتظرا هم دعا کن ۴سال که منتظرم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی و نی نی ت سالم و سلامت بغل بگیری لطفا واسه من و همه منتظرا دعا کن بچه دار بشیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ

ان شاالله به سلامتی عزیزم.😍😍😍😍

امیدوارم بچت سالم و از همه مهم تر صالح باشه.

برای من هم دعا کن حین زایمان اگر طبیعی هست یا بعدش البته نه برای بچه دار شدن چون مجردم😂😂برای عاقبت به خیری و تلاش و رسیدن به هدف هام❤️

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️