2777
2789
عنوان

جواب سنوی قلب نی نی جانم😍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 69 پست
نترس عزیزم عالی بود بتات  دیگه تکرار نکردی ببینی دوبرابر شده؟

نه اخه زیاد خون دادم این هفته مشکل گوارشی داشتم شنیدم برای جنین خوب نیس گفتم حداقل سه روز صبر کنم خودمو تقویت کنم بعد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مباركه عزيزم بسلامتي❤️

يادمه من با كلي استرس رفتم سونو قلب

چون بهم گفتن توو رحم ديده نميشه و خارج از رحميه

هفته ٦ رفتم سونو واژينال كه گفتن توو رحمه و قلبم داره

اونروز با همسرم رو زمين ديگه بند نبوديم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نترس عزیزم عالی بود بتات  دیگه تکرار نکردی ببینی دوبرابر شده؟

واقعا خوب بوده؟ اخه تو نت زده هفته چهارم باید بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ باشه اگ بیشتر باشه یا چند قلوعه یا مولار 😭😭😭

چه شیرین 😍😍واسه منم دعا کن عزیزم 

زنده باشي عزيزم حتما

مطمئنم شمام به زوودي همين حس و حال قشنگو تجربه ميكني❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اولیه چرا پوچ شد گلم؟ مشکل خاصی دارین؟

اکثرا میگن ناهنجاری کروموزومیه گلم . هیچ‌مشکلی نداشتیم همه ی سنو و آزمایشهای دو تامون نرمال بود . من فقط حس میکنم چون لیترزول خوردم و طبیعی باردار نشدم برای اون بود

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
قربونت مهربونم  هزاران بار شکر  ان شاءالله یه جوری مهر نی نی نازت به دلت بیفته که یه دقی ...

ممنون عزیزم ان شاالله

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
فداتشم ناز  وای اره دقیقا  من فکر کنم یه ۱۰۰ تایی اون روز آیه الکرسی خوندم😅 یعنی انقدر ...

خدا نکنه مهربونم . وای منو چرا نمیگی از دستم دررفته چند تا خوندم . هفته ی چهارم سنو واژینال شدم گفتن این یکی هم پوچه ترسیدم چون بارداری قبلمم پوچ بود خیلی استرس داشتم هزار بار شکر که بخیر گذشت ان شاءالله برای دو تامون خوب پیش بره همه چی ♥️♥️♥️😘😘😘

خوب میشی عزیزم من افسردگیم به حدی بود شیر به بچم ندادم اما الان نفسم بچمه استغفرالله در حد پرستش دوس ...

ان شاالله روزای خوش منم زودتر بیان

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
من سه روز ب موعدم بیبی چک زدم خط پرررررنگ افتاد همون روزم ازمایش دادم ۱۵۰۰ بود خیلی بالا بود نه؟ دار ...

عزیزدلم برای منم سه روز قبل موعود دو خط پررنگ شد و ازمایشمم مثبت احتمال چند قلویبت زیاده یا ماشاءالله رشد خوبی داشته نگران نباش نه مولاره نه خارج رحمی خارج رحمی بتا خیلی پایینه مولار هم بتا اونقد زیاد نیست مال پارسال من که مولار بود سه روز از موعدم گذشته بود بتا ۴۷۵ بود