2777
2789
عادت میکنی جوری که با گریه میری

حالا که ناجور بغض کردم که از خونمون دور شدم

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من،چه جنونی،چه نیازی،چه غمی ست....برادر محترم!منم جای خواهرتونم،پس درخواست دوستی نده.ممنون
منم خوابگاه دوست دارم برم ولی بابام خیلی میترسه با آدمای نااهلی بیوفتم از راه به در بشم 😂 خودمم میت ...

همه چیز ب خودت بستگی داره کلا شهر دیگه و خوابگاه ادم همه چیز میبینه همههه چیز بنظر من ک عالیه باعث میشه چشم و گوشت باز بشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خوبه، ولی زیاد به درس ات نمیشه برسی، من که اینجور بودم، هم باید غذا بپزی هم ظرفو لباس بشوری، هم نوبتی اتاقو اشپزخونه میشستیمو جارو میکردیم، بعد تازه درس خوندن  بعد اون وسطا بچه های اتاق بزن برقصی میکنن، حواست به اونا پرت میشه، خلاصههه، باید حسابی برنامه ریزی بکنی واسه هر روزت، ولی در عوض بهترین دوستات و خاطراتت مال همین دوران میشه، سعی کن یه چندتا دوست خوب پیدا کنی که عین خواهر با هم بمونید خیلی کیف میده و سرمایه ی آینده میشه  

رفتین اون شهر ، خوابگاه ثبت نام کردین؟ توی سایت بهتون گفت که کِی بیاین

بله 

بعدازظهر اومدم خوابگاه

توی سایت بهمون گفتن کلاسا از ۱۰ مهر شروع میشه،منم اومدم خوابگاه

قبلش اینترنتی برای درخواست اتاق،ثبت نام کرده بودم

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من،چه جنونی،چه نیازی،چه غمی ست....برادر محترم!منم جای خواهرتونم،پس درخواست دوستی نده.ممنون
یه وقتایی خوبه یه وقتایی دلت میخواد همه رو بکشی. بستگی داره راهت دور باشه یا نزدیک اگر مجبور باشی طو ...

یه 4 ساعتی راهه.. به خانواده وابسته نیستم ولی میترسم به محیط خوابگاه عادت نکنم 

معمولا ترم یکیا ول میکنن میرن یا رشته و دانشگاه رو عوض میکنن خوابگاه خلوتتر میشه

بعد من از بهمن باید برم ولی از الان پیش ثبت نام خوابگاه گذاشته بودن تو ی روز پر شد 😐💔 

امیدوارم تا اونموقع گیرم بیاد 🙂

یه 4 ساعتی راهه.. به خانواده وابسته نیستم ولی میترسم به محیط خوابگاه عادت نکنم 

کلا جالب نیست ولی میگذره. درستو بخون تا زود بگذره

وقتی دو دل بودی شیر و خط کن . مهم نیست شیر میاد یا خط. مهم اینه که وقتی سکه داره میچرخه میفهمی دلت واقعا میخواد شیر بشه یا خط
بعد من از بهمن باید برم ولی از الان پیش ثبت نام خوابگاه گذاشته بودن تو ی روز پر شد 😐💔  امیدو ...

حتما گیرت میاد استرس نداشته باش

بهت بگم خوابگاه اینقدر خالی میشه که حتی به دانشجوهای همون شهر که حوصلشون نمیشه برن خونه هم اتاق میدن

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم