2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امشب شب اول هست که اومدم خوابگاه

بد نیست،هنوز همه هم اتاقیام نیومدن

منم به این فضا عادت ندارم،یکم سخته

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من،چه جنونی،چه نیازی،چه غمی ست....برادر محترم!منم جای خواهرتونم،پس درخواست دوستی نده.ممنون

یه وقتایی خوبه یه وقتایی دلت میخواد همه رو بکشی. بستگی داره راهت دور باشه یا نزدیک اگر مجبور باشی طولانی بمونی سخته

وقتی دو دل بودی شیر و خط کن . مهم نیست شیر میاد یا خط. مهم اینه که وقتی سکه داره میچرخه میفهمی دلت واقعا میخواد شیر بشه یا خط
امشب شب اول هست که اومدم خوابگاه بد نیست،هنوز همه هم اتاقیام نیومدن منم به این فضا عادت ندارم،یکم ...

عادت میکنی

جوری که با گریه میری

خواننده خاموش از سال ۹۳ هستم. سه کاربری داشتم که کلمه عبور همه رو یادم رفته🤣 زندگی در گذره آدمی رهگذره....مامان دو فرشته هستم.با احترام درخواست دوستی ندید☘🍁🌹🍃
امشب شب اول هست که اومدم خوابگاه بد نیست،هنوز همه هم اتاقیام نیومدن منم به این فضا عادت ندارم،یکم ...

اره من شنیدم بعد ی هفته، دو هفته آدم به فضا و محیط جدید عادت میکنه 

چی قبول شدی ؟

خوشبحالت کاش سال بعد روزی منم بشه

تمام مخاطب های خاص دنیا ب پایت نمیرسند ...روحت شاد فرشته ی زیر خاکم🖤🖤💔
بچه ها اگه ظرفیت خوابگاه پر شده باشه ممکنه بازم ثبت نام کنن؟

معمولا ترم یکیا ول میکنن میرن یا رشته و دانشگاه رو عوض میکنن

خوابگاه خلوتتر میشه

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم