2777
2789

اگه ی نفر ادعای عشق بکنه و قصدشم جدی باشه^

(۱9 سالشه میگه ب اسم هم باشیم) اما من عمراا

اما تو نخوایش ، نخوای باهاش وارد رابطه جدی بشی🙌🏻

( از معیار های مدنظرم فقط عشق ب من رو داره،

دانشجو معلمه/ اصا جور نمیتونم بش باهاش)

(حتی بهتر از این رو هم رد کردم)🤙🏻

الان چن وقته نمیدونم چی بهش بگم کلا😕 

گفته تا جمعه این هفته جواب قطعی رو بدم دو هفتس هی امروز فردا میکنم😐💔

حق داره جواب درس حسابی بهش ندادم/

اینم بگم ۳ ماه کراش بوده تازه لو داده

وقتیم ک حرف از رفتن  و نظر  من میشه 

میگه آخه من بدون تو نمیتونم🙃

هیچ دختری برام‌مث تو نیس و...

اگه میخواین بگین این حرفاش الکیه بدونین ک پسر بشدت مغروریه اما بخاطر من غرورشو کلی زیر پا گذاشته حتی چن باری گریه هم کرده😕💔

همش نگرانمه مثلا من بعضی وقتا بخاطر درسم صب ۵ پا میشدم درس بخونم اونم بخاطر من ۵ پا میشد تا احساس تنهایی نکنم حتی شده ساعت ۴ هم باهام بیدار شده👩🏻‍🦯

اینم بگم بخاطر اینکاراش وابستش شدم فقط این نیس تو خیلی چیزا کنارم بوده و کمک کرده

میگه حسش عشق  هست راسته ک فقط یبار واقعی عاشقت میشن  یا چی؟😕😐

الان چیکار کنم چی بگممم😬

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طرز تایپت معلومه 15 سالته 

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
اگه واقعا نمیخوایش مستقیم بهش بگو تا اونم بیشتر از این احساساتش درگیرت نباشه انقدر جدی بهش بگو ک هی ...

ن واقعا اصا با معیارام جور نیس من همیشه منطقی تصمیم‌میگیرم نمیخوام از رو احساس تصمیم بگیرم

جدی بگم ن

برم قلبش نمیشکنه؟ از اینا ک بیو دپ میرارن و از این چرت و پرتا یا کلا فراموش میکنه

الان زوده واسه وابستگی  نزار اونم بشه خودتم نشو  یا یکاری کن ازت بذش بیاد 😂

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
الان زوده واسه وابستگی  نزار اونم بشه خودتم نشو  یا یکاری کن ازت بذش بیاد 😂

ی چیزی بگم نمیخوام الکی تعریف کنم😂

اما هم از نظر ظاهری هم اخلاق و باطنم

معیار های مدنظر  خیلیا رو دارم

اگه بخوام بدش بیاد چیکار کنم یعنی یدفه نرم کم کم بد بشم بدش بیاد مگه میشه؟؟

با نظر نینی سایتی ها ازدواج میکنید یا با نظر خانواده تون؟!!!

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊