2777
2789
عنوان

بچه گوشت قربانی زندگیتون نکنید💔

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 74 پست
کنده بود؟؟؟؟ یا فاصله افتاده بود و با بخیه درست میشد؟

کاملا قیچی کرده بود سر زبونشو عفونت داشت کاملا

زمان زیادی میگذشت ازش شاید حدود یک ماه دوماه کار خاصی نمیشد کرد جز انتی بیوتیک دادن واسه برطرف شدن عفونت

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا قیچی کرده بود سر زبونشو عفونت داشت کاملازمان زیادی میگذشت ازش شاید حدود یک ماه دوماه کار خاصی ...

خدا ذلیلش کنه😭😭😭😭😭😭😭😭

تکلمش مشکل دائمی پیدا کرده؟

لایکم نکنید لطفا

خدا ذلیلش کنه😭😭😭😭😭😭😭😭تکلمش مشکل دائمی پیدا کرده؟

لکنت داشت بابت ترس کلمات ف پ ل و چند تا دیگه دقیق یادم نیست درست ادا نمیکرد

واقعا از نظر روحی بسیار مشکل داره این بچه فقط امید وارم مامانش جدی بگیره مشکلاتشو و حتما پیگیر باشه

لکنت داشت بابت ترس کلمات ف پ ل و چند تا دیگه دقیق یادم نیست درست ادا نمیکردواقعا از نظر روحی بسیار م ...

باباش کجا بود آخه همچین چیزیو ندید

همچین موردی بین ۳۰ ۴۰ تا دانش اموزای ما باشه و ندید بگیریم میشیم مسئول و دین پیدا میکنیم باباش اونقدر بیخیال اونوقت؟

لایکم نکنید لطفا

باباش کجا بود آخه همچین چیزیو ندیدهمچین موردی بین ۳۰ ۴۰ تا دانش اموزای ما باشه و ندید بگیریم میشیم م ...

اره بیخال بوده لابد یا

نمیدونم شایدم خانومه بچه ها رو تهدید میکرده

برادر بزرگش که فوت شد بچم ولی این پسر وارد مدرسه بشه ترس از اجتماع داره و کلی ترس های دیگه اعتماد به نفس نداره کلی به مشکل میخوره واقعا لعنت به همچین ادمایی که زندگی بقیه نابود میکنن

اره بیخال بوده لابد یانمیدونم شایدم خانومه بچه ها رو تهدید میکرده برادر بزرگش که فوت شد بچم ولی این ...

اخه مگه میشه کبودی و زخم و لکنت رو ندید

خدا به اون بچه صبر بده

لایکم نکنید لطفا

اخه مگه میشه کبودی و زخم و لکنت رو ندیدخدا به اون بچه صبر بده

نمیدونم والا

مگه از بچه مهم تر داریم اخه؟

اصن کبودی به کنار از روی لباس پوشیدن بچهخودش بچه های شوهرش میشد تبعیض متوجه شد

این مرد باید دعا کنه معتاد منگی چیزی باشه که متوجه نشده باشه اگر سالم عاقل بوده متوجه نشده وای به احوالش

یا خدا لعنت خدا بر ظالمین 💔💔

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

زنه چند سال افتاد زندان؟اون بچه ۹ ماهه هم بدبخت شد حتی

نمیدونم همون روز ما درشو توی اتاق ایزوله قفل کردیم تا از آگاهی رسیدن

فقط میدونم بچه ۹ماهه کسی قبول نکرده بهزیستیه الان زنه وشوهرش زندان هستن