هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 عنوان باهمچین شرایط شما بودین چیکارمیکردین؟ 206 بازدید | 12 پست شوهرم از ۸ ۹ شب ولم میکنه میره تا ۱۲ شب امشب که ۱۲ونیم اومده دنبالم خونه مامانم خونه مامانش نشیشنه میگه مادرم تنهاس نمیدونم حوصلش سر میره اخه جیکار کنم من باهاش؟ کفریم کرده هرشب میگم زودتر بیا به ارومی خنده امشب دعوا کردم باهاش حالا اقا توقیافس 1401/07/09 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharsa عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3217 خب شما هم برو خونه مادرش اگه واقعا مشکل تنها بودنه مادرشهاگه اهل رفیق بازی و بیرون رفتنه جدی تر برخورد کن و بگو از این بابت ناراحتی ✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 بخدا این مردا چشونه کلا ی تخته کم دارن ببین کاش دخترم تک تنها نبود ی همبازی بود خونه پدرم میشنستم اما همش غر..... نمیکنه ی زحمت ب خودش بده دخترمو راضی کنه ببره همراه خودش
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205938 علت برای ازدواجشو میخام وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 خب شما هم برو خونه مادرش اگه واقعا مشکل تنها بودنه مادرشه اگه اهل رفیق بازی و بیرون رفتنه جدی ... نه رفیق باز نیس فقط چسبیده عین چسب دوقلو ب مادرش... مادرشم دلت خوشه چند شب پیش خونش بود عین بت نشسته بدون چهارکلام حرف
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 ببخشید نمیخوام بترسونمت چیزی مصرف نمیکنه؟ نه از اون لحاظ مطعنم من تنها مشکل بزرگ زندگیم بجه ننه بودتشه چرا چون زیاد نی فکرش کن امشب دختر سه سالم داره میگه بابا خیلی خونه نی
عروس_مهربون عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 3958 نه از اون لحاظ مطعنم من تنها مشکل بزرگ زندگیم بجه ننه بودتشه چرا چون زیاد نی فکرش کن امشب دختر سه سا ... خب توهم باهاش برو خونه مامانشی شب برید خونه مامان تویه کم باهاش راه بیا صمیمی بشوب حرفت گوش بده
baharsa عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 3217 نه رفیق باز نیس فقط چسبیده عین چسب دوقلو ب مادرش... مادرشم دلت خوشه چند شب پیش خونش بود عین بت نشسته ... باهاش صحبت کنبگو از این موضوع ناراحتیاگرم رفت تو قیافه مهم نیستاقایون در خلوت به حرفها فکر میکننفقط جوری نگو که بذاره پای حسادت و ...از طریق بچه وارد شو ✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 خب توهم باهاش برو خونه مامانش ی شب برید خونه مامان تو یه کم باهاش راه بیا صمیمی بشو ب حرفت گوش بد ... هه خونه مامان من مگه میاد؟؟؟؟
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 باهاش صحبت کن بگو از این موضوع ناراحتی اگرم رفت تو قیافه مهم نیست اقایون در خلوت به حرفها ف ... والا دیشب گوشی دادم دست دخترم ساعت ۱۲ دخترم با حرف بچگونش گفت الو داری میای؟ اونم گفت اره ربع ساعت بعد اقا اومد