2777
2789

شوهرم از ۸ ۹ شب ولم میکنه میره تا ۱۲ شب امشب که ۱۲ونیم اومده دنبالم خونه مامانم خونه مامانش نشیشنه میگه مادرم تنهاس نمیدونم حوصلش سر میره اخه جیکار کنم من باهاش؟ کفریم کرده هرشب میگم زودتر بیا به ارومی خنده امشب دعوا کردم باهاش حالا اقا توقیافس

خب شما هم برو خونه مادرش  اگه واقعا مشکل تنها بودنه مادرشه

اگه اهل رفیق بازی و بیرون رفتنه جدی تر برخورد کن و بگو از این بابت ناراحتی

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا این مردا چشونه کلا ی تخته کم دارن

ببین کاش دخترم تک تنها نبود ی همبازی بود خونه پدرم میشنستم اما همش غر..... نمیکنه ی زحمت ب خودش بده دخترمو راضی کنه ببره همراه خودش

علت برای ازدواجشو میخام

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب شما هم برو خونه مادرش  اگه واقعا مشکل تنها بودنه مادرشه اگه اهل رفیق بازی و بیرون رفتنه جدی ...

نه رفیق باز نیس فقط چسبیده عین چسب دوقلو ب مادرش... مادرشم دلت خوشه چند شب پیش خونش بود عین بت نشسته بدون چهارکلام حرف

ببخشید نمیخوام بترسونمت  چیزی مصرف نمیکنه؟

نه از اون لحاظ مطعنم من تنها مشکل بزرگ زندگیم بجه ننه بودتشه چرا چون زیاد نی فکرش کن امشب دختر سه سالم داره میگه بابا خیلی خونه نی

نه از اون لحاظ مطعنم من تنها مشکل بزرگ زندگیم بجه ننه بودتشه چرا چون زیاد نی فکرش کن امشب دختر سه سا ...

خب توهم باهاش برو خونه مامانش

ی شب برید خونه مامان تو

یه کم باهاش راه بیا صمیمی بشو

ب حرفت گوش بده

نه رفیق باز نیس فقط چسبیده عین چسب دوقلو ب مادرش... مادرشم دلت خوشه چند شب پیش خونش بود عین بت نشسته ...

باهاش صحبت کن

بگو  از این موضوع ناراحتی

اگرم رفت تو قیافه مهم نیست

اقایون در خلوت به حرفها فکر میکنن

فقط جوری نگو که بذاره پای حسادت و ...

از طریق بچه وارد شو

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
باهاش صحبت کن بگو  از این موضوع ناراحتی اگرم رفت تو قیافه مهم نیست اقایون در خلوت به حرفها ف ...

والا دیشب گوشی دادم دست دخترم ساعت ۱۲ دخترم با حرف بچگونش گفت الو داری میای؟ اونم گفت اره ربع ساعت بعد اقا اومد