2777
2789

عزیزم من نشستم دونه دونه تاپیکاتو. خوندم  اول از همه برای   اقا کوچولوت و.   رادین  جانت ارزوی سلامتی  دارم 

دوم اینکه ی چندتا سوال دارم اگ پیشه جوابمو بدی 

من. پسرم ۸ ماهشه. و الرزی ب پروتین گاوی داره      من فقط دارم بهش  سیب زمینی. گوشت گوسفند. و هویج و موز و  گاهی گلابی میدم 

خوومم ک. رژیم پایه بودم یعنی فقط مرغ بدون هیچ ادویه و برنج. 

پسرم. ب فرنی حساسیت شدید داد و. ب نون هم الرزی داره   

من خیلی نگرانم بنظرت  ابن الرژی ب نون. و گنوم درست. میشه. 

بعد من. میخوام بهش سر خود   کلسیم بدم. استوکر 

چون تو شیر من ک فکر نکنم کلسیم زیادی باشه  وقتی غذا هام. تو این رنج بلکه.  گاهی  تنوع بیشتر باشه 

هنوزم چهار دستو پا نمیره. میگم شاید کلسیم بدنش کمه   بنظرت کار درستی میکنم 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز سلام 

من هم آلرژی خیلیییی شدید داشتم اگر تهرانی برو پیش دکتر چاووش زاده 

رو دستش نیست

هزینه دارو ها برات مهمه؟

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
دوست عزیز سلام  من هم آلرژی خیلیییی شدید داشتم اگر تهرانی برو پیش دکتر چاووش زاده  رو دس ...

ن هزینه برام مهم نیست عزیزم 

شماهم الرژی غذایی داشتی

ن هزینه برام مهم نیست عزیزم    شماهم الرژی غذایی داشتی

من اول از همه متوجه شدمط آلرژی دارم ولی نمیدونستم چی 

ازم آزمایش گرفت تو خود مطبش بسته به تمام حالات آلرژی گفتش که آلرژی فصلی دارم 

شما هم برو از پسرت تست بگیرن تا متوجه بشی کاملا به چیا حساسیت داره

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

واینکه. مرمری جان من بپسرم هیچ مولتی نساخت بهش   کامویت پلاس میدادم  ک زینک و اد و اهن داره فقط 

من اول از همه متوجه شدمط آلرژی دارم ولی نمیدونستم چی  ازم آزمایش گرفت تو خود مطبش بسته به تمام ...

اره عزیزم تست گرفتم پچ و پریک ب  برنج و. گندم و   کنجد و شیر الرژیش زیاد بود

اره عزیزم تست گرفتم پچ و پریک ب  برنج و. گندم و   کنجد و شیر الرژیش زیاد بود

خب پس چه بهتر حتما یه وقت ازش بگیر 

من که خیلییی راضی بودم 

مطبش هم خیلی شلوغه چون دستش خیلی خوبه

خب پس چه بهتر حتما یه وقت ازش بگیر  من که خیلییی راضی بودم  مطبش هم خیلی شلوغه چون دستش ...

ممنون عزیزم 

ممنون عزیزم 

قربونت

ممنون عزیزم 

سلام گلم

کلسیم رو بده مشکلی نیست

الرزی به نان و برنج معمولا بیماری سلیاکه 

که امیددارم نباشه

چون بهبودش سخته

اگه تهرانی ی ویزیت پیش بهنام مقداذی ببرش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام گلم کلسیم رو بده مشکلی نیست الرزی به نان و برنج معمولا بیماری سلیاکه  که امیددارم نباشه ...

یاعلی از کجا بفهمم