2777
2789
عنوان

@مرمری ۱۳۷۲ جانم میشه بیای. چند لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 23 پست
ببر دکتر الرژی تشخیص میده

من پیش زندیه بردم  تو تست پوستی حساسیتش الرژی ب گندم ۱ بود حرفی از سیلیاک نزد خودم ک شیر میدم نون  میخورم  اذیت نیس  بهروز مقدادی هم گفت لاکتوزه   تو یک ماهگی ولی من بچم گاوی بود  الان خیلی ناراحتم ک چی میتونم بهش بدم. 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیش زندیه بردم  تو تست پوستی حساسیتش الرژی ب گندم ۱ بود حرفی از سیلیاک نزد خودم ک شیر میدم ن ...

پس مشکلی نیس نگران نباش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
پس مشکلی نیس نگران نباش

ممنون عزیزم فقط الرژی پسرتون کی  خوب شده میدونی من  خیلی نگرانم  الان میاد تو سفره امون.    نگاه میکنه ب غذایی ک میخوریم. البته من خودم رژیمم  ممکنه تا ی سالگی خوب بسه

ممنون عزیزم فقط الرژی پسرتون کی  خوب شده میدونی من  خیلی نگرانم  الان میاد تو سفره ام ...

عزیزم پسرم۵سالشه هنوز کامل خوب نشده متاسغانه

ولی خیلی بهتر از قبلشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم پسرم۵سالشه هنوز کامل خوب نشده متاسغانه ولی خیلی بهتر از قبلشه

میشه از واکنشاش بگی من پسرم دونه میزنه. بلغم  ک ازش خیلی میترسم  و رفلاکس شدید

میشه از واکنشاش بگی من پسرم دونه میزنه. بلغم  ک ازش خیلی میترسم  و رفلاکس شدید

رفلاکس مقاوم ب درمان

دونه زدن

اگزما

مدفوع بلغم و خونی

بی قراری

کیپ شدن بینی

الرژی تنفسی

رفلاکس مقاوم ب درمان دونه زدن اگزما مدفوع بلغم و خونی بی قراری کیپ شدن بینی الرژی تنفسی

انشالله ک زودی خوبه خوب بشن  ببخشید وقتتو گرفتم واقعا نیاز داشتم از تجربه ات استفاده کنم خیلی   سوتی دادم   مثلا یکیش شربت کلسیم پسرمو گذاشتم یخچال ی شبانه روز  خلاصه ک   خیلی  ب کمکت احتیاج داشتم ممنونم ازت مرمری جونم

انشالله ک زودی خوبه خوب بشن  ببخشید وقتتو گرفتم واقعا نیاز داشتم از تجربه ات استفاده کنم ...

💙💙💜

2790
2778
2791
2779
2792