2777
2789
عنوان

دوست

165 بازدید | 17 پست

چقد زندگی مزخرف شده برام. دوست پسرم ازدواج کرد چند ماه پیش. که چندین سال با هم بودیم. حالم خوب نیست اصلا. هر چند قرار ازدواج نداشتیم ولی خیلی شوکه ام.  خبری ازش نبود و بعد دو هفته اومد گفت ازدواج کردم. گفت از این زندگی تنهایی  خسته شده بودم و یکی می خواستم خونه رو جمع کنه. چند ماهه چیزی تو وجودم مرده. افسرده شدم. شما بودین چی کار می کردین با این همه دلتنگی. و این همه دلبستگی که داشتین و یهو همه چیز خراب شد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه نامرد بوده طرف 🚶🏻‍♀️

به نظر خودش نامردی نکرده. چون قراری نداشتیم. ولی کسی که کسی رو به خودش وابسته می کنه حق نداره اینجوری بره. حتی اگه زبونی قراری وجود نداشته باشه 😭

به نظر خودش نامردی نکرده. چون قراری نداشتیم. ولی کسی که کسی رو به خودش وابسته می کنه حق نداره اینجور ...

دیقا راست میگی 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
عزیزم واقعیت هارو باید قبول کنی...اون هیچ تعهدی نسبت به تو نداشت یا تو نسبت به اون...

نداشت؟ تعهد مگه فقط به زبونه. وقتی کسی رو به خودت وابسته کنی یعنی تعهد و مسئولیت. کی گفته تعهد فقط وقتیه که اسمت تو شناسنامه طرف بره. وقتی چند سال با یکی باشی یعنی تعهد داری بهش. در مقابل اشک‌هایش تنهایی‌اش و... مسئولی 

چرا حالت خوب نیست. چیز خاصی بینتون نبوده

شما اونجا بودی که میگی چیزی نبوده؟ چهار ماهه دارم می میرم از بد حالی و دلتنگی. وابسته شدم. ده سال با یکی باشی زمان کمی نیست