2777
2789
بچه ها من پرستارم،  شوهرم خیلییی بهم میگ باز کمکور بده بنظرتون بدم؟؟؟؟

برای چ رشته ای کنکور بدی؟

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
عاللییی موفق باشن❤حتما شماهم خیلی خوشحالی مامانا بیشتر از بچه هاشون ذوق میکنن برا موفقیتشون

خیلی چون واقعا  از بچگی علاقه داشت .همین که از اول کار داره وسربازی هم نداره خدا روشکر 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چ رشته ای کنکور بدی؟

همسرم پزشکی دوست داره،  من خودم پزشکی نمیپسندم،  فیزیو را بیشتر بهش علاقه دارم،  البته از رشته الانمم راضیم، ولی دو سه بار شوهرم گفته کنکور بده 😣

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
من ۸۰ کیلو بودم بعد دیدم زیادی چاقم تصمیم به لاغری گرفتم ..  شروع به کالری شمار میکردم و اصلا ...

احسنت ب ارادت 😍😍😍😍قشنگم با چ برنامه ای کالری شماری میکردی؟ یعنی اینکه حتما باید در کنار رژیم ورزشم داشته باشم مثلا در حد همین پیاده روی و اینا.؟  و اینکه برنج و نون چقد مصرف میکردی طی چت وقت ب این وزنت رسیدی

همسرم پزشکی دوست داره،  من خودم پزشکی نمیپسندم،  فیزیو را بیشتر بهش علاقه دارم،  البت ...

پرستاری خیلی رشته خوبیه

خواهر منم پرستاری میخونه

اما ببین ته دلت چی دوس داری

پزشکی خیلی سخته و طاقت فرسا...ولی فیزیو ب نظرم خیلی خوبه

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
احسنت ب ارادت 😍😍😍😍قشنگم با چ برنامه ای کالری شماری میکردی؟ یعنی اینکه حتما باید در کنار رژیم ورز ...

لواش ۵۰ گرم داشتم 

سنگگ و بربری ۳۰ گرم (بربری زیاد نخور) 

مانکن 

فقط پیاده روی داشتم نیم ساعت 

من ۳ ماه اول ۱۴ کیلو کم کردم 

۳ ماه دوم ۱۲ کیلو 

خیانت =هرزگی
پس تا آخر امشب میاد درسته؟

احتمال خیلی زیاد میاد 

پارسال ازاد حتی زودتر از سراسری اومد

اما ۲ سال پیش ۱۰ ۱۱ ساعت فکر کنم بعدش

لواش ۵۰ گرم داشتم  سنگگ و بربری ۳۰ گرم (بربری زیاد نخور)  مانکن  فقط پیاده روی داش ...

مرسی مهربونم. من با زیره کالری شماری میکنم خوبه؟ غذاهای چرب خورشت و اینجور چیزا میخوردی؟ 

برنج چند روز در هفته و اینکه چه مقدار چون وزن منم مث شماس تقریبا

مرسی مهربونم. من با زیره کالری شماری میکنم خوبه؟ غذاهای چرب خورشت و اینجور چیزا میخوردی؟  برنج ...

اره بکن چه اشکالی داره .. 

من هر خورشتی بود میخوردم فقط از روغنش نمی‌کشیدم 

برنج هر روز بود میخوردم ۸۰ گرم .. 

خیانت =هرزگی