2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21542 بازدید | 1507 پست

هنگام قیام

امام صادق علیه السلام فرمودند:

هنگامی که قائم ما قیام کند، خداوند آنچنان گوش و چشم شیعیان ما را تقویت می کند که میان آنها و قائم نامه رسان نخواهد بود. با آنها سخن می گوید و سخنش را می شنود و او را می بیند در حالی که او در مکان خویش است و آنها در نقاط دیگر.

بحارالانوار 52.

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

اللّهُمَّ عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اصبغ ابن نباته از حضرت علی (ع) نقل می کند که فرمود: از پیامبر(ص) شنیدم که فرمود:

در دوره آخر الزمان که بدترین زمان هاست، زنانی پیدا می شوند که بر این اوصاف خواهند بود:

- بدحجاب و بی حجابند

- حدود الهی را نادیده می گیرند

- زینت خود را به نامحرمان نشان می دهند

- از دستور های دین پیروی نمی کنند

- به دنبال فتنه و آشوب می گردند

- بدنبال خوش گذرانی و لذت های نامشروع اند

- محرمات را برای خود حلال می دانند، و چنین افرادی در دوزخ گرفتار عذاب خواهند شد.

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

بسم رب الامامناالمهدی عجل الله🌸✨

سلام حضرت بابا...

معشوق دردانه ی گستره هستی...

ای دلیل حیات مجددهرروزه جهان..

ای سلاح درنیام تمام انبیاءواوصیاء..

وچه زیباست درودبه نام پرآوازه وشریفت..

به توکه دلیل آرامش قلب ملائک مقربی...!

سلام دلبرجان...دلتنگیم...

گوشه چشمی..نیم نگاهی...

وبه راستی که کودکان «محتاج»دست نوازشگرپدرهستند...

دختربی وفانمیخواهی؟!

#سلام #محبوب.♥️🦋✨

#اللهم‌عجل‌الولیک‌الفرج.

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

بسم رب الامامناالمهدی عجل الله🌸✨

سلام حضرت بابا...

معشوق دردانه ی گستره هستی...

ای دلیل حیات مجددهرروزه جهان..

ای سلاح درنیام تمام انبیاءواوصیاء..

وچه زیباست درودبه نام پرآوازه وشریفت..

به توکه دلیل آرامش قلب ملائک مقربی...!

سلام دلبرجان...دلتنگیم...

گوشه چشمی..نیم نگاهی...

وبه راستی که کودکان «محتاج»دست نوازشگرپدرهستند...

دختربی وفانمیخواهی؟!

#سلام #‍ محبوب.♥️🦋✨

اللهم‌#  عجل‌الولیک‌الفرج.

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

➖🥀✨⃤⊰

سوال :

جمعھ : فرد است یا زوج ؟!

جواب : زیباترین معادله :)👇🏻

جمعھ نھ فرد است و نھ زوج! 

بلكھ تركیبی از فرد و زوج است 

[ فر د + زو ج = ← فرج♥️🌱 ]

|💚• جمعه روز فرج است•💚|

تعداد جمعہ های یک سال :

+ ۵۲ تاست**🦋

تعداد روزهای یک سال هم :

- ۳۶۵ روز است**🖇

۳۶۵ - ۵۲ = ۳۱۳

{  ۳۱۳ ← تعداد روزهای غیر جمعھ }

••✨چھ معادلھ زیبایی✨••

ای منتظران ظھور!!

در روزهای هفته باید طوری کار کنید..

که جزء این ۳۱۳  نفر باشید :)

آنگاه‌در روزجمعه‌منتظر‌ظھورباشید .

#اللهم‌عجل‌الولیڪ‌الفرج -🥲♥️-

تعجیل:در فرج و سلامتی آقا امام زمان

[عج] : سھم شما←  ³ صلوات :)🍓°

#یہ‌منتظرواقعے . .

#محبوب 🥰🌿🤍

نشانه های حتمی ظهور:

نشانه هایی که در آستانه ظهور حضرت مهدی(علیه السلام) تحقق خواهد یافت، پنج نشانه است که به آنها علائم حتمی می گویند. زیرا در مورد آنها احتمال "بداء" نیست و به طور یقین و جزم واقع شدنی است. این علائم پنج گانه حتمی در روایات و اخبار از زبان حضرات ائمه معصومین(علیه السلام) به ویژه امام صادق و امام باقر(علیه السلام) مطرح شده است. امام صادق(علیه السلام) می فرماید: پنج نشانه قبل از ظهور قائم می باشد: 1- صیحه آسمانی 2- خروج یمانی 3- خسف در بیداء 4- خروج سفیانی 5- قتل نفس زکیه.

مھـدےجـان...♥️

سوالےساده‌دارم‌ازحضورت!

من‌آیازنده‌ام‌وقت‌ظھورت؟

اگرڪہ‌آمدے،

من‌رفتہ‌بودم،🌱

اسیرِسال‌ومـاه‌وهفتہ‌بودم

دعایم‌ڪن‌دوبـاره‌جـان‌بگیرم،

بیایـم‌دررڪاب‌تـوبمیـرم.🥀

『اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج』

نشانه های حتمی ظهور: نشانه هایی که در آستانه ظهور حضرت مهدی(علیه السلام) تحقق خواهد یافت، پنج نش ...

1- صیحه آسمانی

منظور از صیحه آسمانی، ظاهرا صدایی است که در آستانه ظهور حضرت مهدی(ع) از آسمان شنیده می شود و همه مردم، آن را می شنوند.
در روایات، تعبیرهای نداء و صوت نیز به کار رفته که ظاهر آنها نشان می دهد که هر یک از آنها، نشانه ای جداگانه ای است که پیش از ظهور واقع می شود، لکن به نظر می رسد که اینها تعبیرهای گوناگون از یک حادثه و یا دست کم، اشکال گوناگون یک حادثه باشند. مراد از همه آنها، همان بلند شدن صدای در آسمان است، ولی به اعتبار این که صدای عظیم بیدار باشی است که همه را متوجه خود می کند و نیز موجب وحشت عمومی و ایجاد دلهره و اضطراب می گردد، به آن صیحه، فزعه، صوت و نداء، که هر یک بیانگر ویژگی از آن حادثه اند، اطلاق شده است.
این احتمال نیز وجود دارد که آنها سه رخداد جدای از هم باشند که در یک زمان رخ می دهند، به این گونه که ابتدا صدایی عظیم و هولناک به گوش جهانیان می رسد که همه را متوجه می کند(صیحه) و به دنبال آن، صدای مهیب و هولناکی شنیده می شود که دل های مردم را به وحشت می اندازد(فزعه) و آن گاه از آسمان صدایی شنیده می شود که مردم را به سوی مهدی(ع) فرا می خواند(نداء).
روایاتی که در مورد این نشانه ها از طریق شیعه و سنی رسیده فراوان هستند، بلکه متواتر.
اما باقر(ع) می فرماید:
《ندا کننده ای از آسمان، نام قائم را ندا می کند. پس هر که شرق و غرب است، آن را می شنود، از وحشت این صدا، خوابیده ها بیدار، ایستادگان نشسته، و نشستگان بر دوپای خویش می ایستند. رحمت خدا بر کسی که از این صدا عبرت گیرد و ندای وی را اجابت کند، زیرا صدای نخست، صدای جبرئیل روح الامین است.
آن گاه می فرماید: این صدا، در شب بیست و سوم ماه رمضان خواهد بود. در این هیچ شک نکنید و فرمان برید. در آخر روز، شیطان فریاد می زند که فلانی مظلومانه کشته شد تا مردم را بفریبد و به شک اندازد.》
یا امام صادق(ع) می فرماید:
《در ابتدای روز، گوینده ای در آسمان ندا می دهد که آگاه باشید که حق با علی و شیعیان اوست. پس از آن، در پایان روز، شیطان که لعنت خدا بر او باد، از روی زمین فریاد می زند که حق با عثمان و پیروان اوست، پس در این هنگام، باطل گرایان به شک می افتند》.

افزون بر اینها، روایات دیگری نیز به همین مضمون وجود دارد که از مجموع آنها به چند نکته اشاره می کنیم:
1-《صیحه》از نشانه های حتمی ظهور شمرده شده است و شیخ طوسی، شیخ مفید، شیخ صدوق، نعمانی و... به حتمی بودن آن اشاره کرده اند.
2-محتوای این پیام آسمانی، دعوت به حق و حمایت و بیعت با مهدی(ع) است، با تعبیرهای:[ان الحق لعلی و شیعته، ان الحق فی آل محمد.
3- همزمان با شنیده شدن این صدا از آسمان و یا کمی پس از آن، در روی زمین نیز صدایی شنیده می شود. ندا دهنده شیطان است که مردم را به گمراهی فرا می خواند و تلاش می کند با ایجاد تردید در مردم، آنان را از حمایت مهدی(ع) و اجابت دعوت آسمانی، باز دارند.
4- در برخی روایات، زمان آن، شب جمعه 23 ماه رمضان معین شده است. با توجه به این که در روایات دیگری، خبر از ظهور حضرت در روز عاشورا داده شده، می توان نتیجه گرفت که واقع شدن ندای آسمانی، در همان رمضان، پیش از محرم است که فاصله آن تا ظهور، 3 ماه 17 روز بیشتر نخواهد بود. ناگفته نماند که تعیین وقت مشخص برای ظهور، با ظاهر روایاتی که به روشنی از تعیین هرگونه وقتی برای ظهور منع کند ناسازگار است.

نشانه های حتمی ظهور: نشانه هایی که در آستانه ظهور حضرت مهدی(علیه السلام) تحقق خواهد یافت، پنج نش ...

خروج سفیانی

پیش از قیام حضرت مهدی(عج) مردی از نسل ابوسفیان در منطقه شام، خروج می کند و با تظاهر به دینداری، گروه زیادی از مسلمانان را می فریبد و به گرد خود، می آورد و بر مناطق پنج گانه: شام، حمص، فلسطین، اردن، قنسرین(نام شهری بود در نزدیکی حلب که ویران شد) و منطقه عراق، سیطره می یابد و در کوفه و نجف، به قتل عام شیعیان می پردازد. و برای کشتن و یافتن آنها جایزه تعیین می کند.
این فرد که سفیانی نام دارد، با اینکه از خبیث ترین و پلیدترین مردمان است، ولی همواره ذکر یا رب یا رب بر زبانش جاری است. حکومت دودمان بنی عباس به دست وی از هم گسسته می شود.
وی آن گاه که از ظهور مهدی(عج) با خبر می گردد و با سپاهی عظیم به جنگ وی می رود و در منطقه بیداء بین مکه و مدینه، با سپاه امام برخورد می کند، به امر خدا، همه لشکریان وی، به جز چند نفر، در زمین فرو می روند و هلاک می شوند.
امام سجاد(ع) می فرماید: ظهور قایم از ناحیه خداوند قطعی و خروج سفیانی نیز، از جانب خداوند قطعی است. در برابر هر قیام کننده و مصلحی، یک سفیانی وجود دارد.