2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21542 بازدید | 1507 پست
اونهایی که الان مغزشون شسته شده و از کربلا و هیات بیزار شدن چی؟ موقع ظهور میفهمن یا باز تو جهل خودشو ...

الله اعلم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من ی تجربه نزدیک به مرگ داشتم .شما شماره یک عالم ذو ندارید ؟چند تا سوال دارم

نه گلم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
سلام علیکم  از به عنوان منتظَر آخرین امام شیعیان  که از قضا منجی کل عالم هستند  ان ...

سلام

دقیقا امام چ عصری؟ زمان مادر بزرگ من؟من؟ یا نوه ی من؟

ایشون از زمان بدنیا اومدن تا بی نهایت امام عصر محسوب میشن؟

من منکر نمیشم ولی سوال پیش میاد

دوست دیگری نوشتن از ما درباره امام حسین سوال نمیشه چون نبودیم در زمان ایشون

پس منطقی هم نیس از ما درباره امام عصر بپرسن.چون ایشون نیست.

سلام عزیزم  به نیت حاجت روایی شما  اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم  اللهم عج ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
سلام دقیقا امام چ عصری؟ زمان مادر بزرگ من؟من؟ یا نوه ی من؟ ایشون از زمان بدنیا اومدن تا بی نهایت ا ...

توضیحم کامل بود عزیزم

ما امتحان و وظیفه قبل غیبت ایشان رو داریم.

در پناه خدا باشید 

به سلامت❤

اونهایی که الان مغزشون شسته شده و از کربلا و هیات بیزار شدن چی؟ موقع ظهور میفهمن یا باز تو جهل خودشو ...

میفهمن 

من امروز یه کلیپ دیدم از استاد عالی گفتند چون امام زمان عج الله آخرین حجت خدا و آخرین ذخیره الهی هستند خدا وقتی آخرین حجتش رو  از غیبت در میاره، که همه مشتاق حضرت باشن و قدرشون رو بدونن و دیگه مردم اون اذیت ها و بلاهایی که سر امام های قبل آوردن رو درنیارن...

البته همه ی اینا رو اون جوری نوشتم که خودم متوجه شدم 😁

به خاطر همین به نظرم همه اون زمان ظهور عاشق امام زمان عج الله هستن 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭