2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21542 بازدید | 1507 پست

✳️ انس با مولا امام زمان علیه السلام :

تاریخچه مسجد جمکران

شيخ حسن بن مثله جمكرانى گويد: من شب سه ‏شنبه، هفدهم ماه مبارك رمضان سال 393 هجرى قمرى در خانه خود خوابيده بودم كه ناگاه جماعتى از مردم به در خانه من آمدند و مرا از خواب بيدار كردند و گفتند برخيز و طلب امام مهدى (عج) را اجابت كن، كه تو را مى‏ خواند. آنها مرا به محلّى كه اكنون مسجد است آوردند. وقتى كه خوب نگاه كردم، تختى ديدم كه فرشى نيكو بر آن گسترده شده، و جوانى سى ساله بر آن تخت، تكيه بر بالش كرده و پيرى هم پيش او نشسته است، آن پير حضرت خضر (ع) بود.

پس آن پير مرا بنشاند.

حضرت مهدى (عج) مرا به نام خود خواند و فرمود: برو به حسن مسلم، كه در اين زمين كشاورزى مى‏ كرد، بگو كه اين زمين شريفى است و حق ‏تعالى آن را از زمين‌هاى ديگر برگزيده است و ديگر نبايد در آن كشاورزى كنند.

حسن بن مثله عرض كرد: اى مولا و سرورم، لازم است كه من دليل و نشانه‏‌اى داشته‏‌باشم تا مردم حرف مرا قبول كنند. حضرت فرمود: نه: تو برو و آن رسالت را انجام بده، ما خودمان نشانه‌‏هايى براى آن قرار مى‏‌دهيم. پيش سيّد ابو الحسن برو و به او بگو حسن مسلم را احضار كند، و سود چند ساله را كه از زمين به دست آورده است وصول كند و با آن پول مسجد را بنا كند ... حسن بن مثله مى‌‏گويد: چون مقدارى راه رفتم، دوباره مرا بازخواند و فرمودند: بزى در گلّه جعفر كاشانى است، آن را خريدارى كن و بدين وضع بياور، آن را بكش و بر بيماران انفاق كن، هر بيمارى و مريضى كه از گوشت آن بخورد، حق‌‏تعالى او را شفا دهد. وى گويد: من سپس به خانه بازگشتم و تمام شب را در انديشه بودم، تا اينكه نماز صبح خوانده به سراغ «على منذر» رفتم و ماجراى شب گذشته را براى او نقل كردم و با او به همان موضع شب گذشته رفتم.

وقتى كه رسيديم، زنجيرهايى را ديديم كه طبق فرموده امام (ع) حدود بناى مسجد را نشان مى‌‏داد؛ سپس به قم، نزد سيد ابو الحسن رضا رفتيم، و چون به خانه او رسيديم، خادمان او گفتند كه او بعد از سحر در انتظار شماست و تو از جمكران هستى. به او گفتم:

آرى، پس به درون خانه رفتم، سيّد مرا گرامى داشت و بسيار احترام نمود و به من گفت:

اى حسن بن مثله، من در خواب بودم كه شخصى خطاب به من فرمود: حسن بن مثله نامى، از جمكران پيش تو مى‌‏آيد، هرچه گويد تصديق كن و به سخنش اعتماد كن كه سخن او سخن ماست. از هنگام بيدارشدن تا اين ساعت منتظر تو بودم. حسن ماجراى شب گذشته را تعريف نمود.

سيّد بلافاصله فرمود تا اسب‏ها را زين نهادند و بيرون آورده و سوار شدند. وقتى به نزديك روستاى جمكران رسيدند، گلّه جعفر كاشانى را ديدند. حسن بن مثله به ميان گلّه رفت و آن بز، كه از پس همه گوسفندان مى‏‌آمد، پيش حسن دويد، جعفر سوگند ياد كرد اين بز در گلّه من نبوده و تاكنون آن را نديده بودم. به‌‏هرحال آن بز را به مسجد آورده و ذبح نمودند، و چون بيمارى از گوشت آن مى‏‌خورد، با عنايت خداوند تبارك و تعالى و الطاف حضرت بقية اللّه (عج) شفا مى‏‌يافت‏

حسن مسلم را احضار كرده و منافع زمين را از او گرفتند، و مسجد جمكران را با چوب و ديوار پوشانيدند. سيّد زنجيرها و ميخها را با خود به قم برد و در خانه‏اش گذاشت.

هر بيمار و دردمندى كه خود را بدان زنجير مى‏‌ماليد، خداوند تعالى وى را شفاى عاجل عنايت مى‏‌فرمود. ولى پس از فوت سيّد ابو الحسن، آن زنجيرها پنهان گشته و ديگر كسى آنها را نديد. 

مسجد شريف جمكران يا «صاحب الزّمان (ع)» در شش كيلومترى شهر مقدّس قم واقع شده و همواره پذيراى مشتاقان و شيفتگان حضرتش از نقاط مختلف ايران و جهان مى‏باشد.

@mouood_org

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

باید انگار به راه شهدا برگردیم

باید انگار به آن حال و هوا برگردیم

مثل آن روز که در فکه خدایی بودیم

باید اینبار به میدان بلا برگردیم

کاش مثل شهدا خالص و مخلص بشویم

فارغ از خود بشویم و به خدا برگردیم

باید از مسلک کوفی صفتان توبه کنیم

از نشستن سر محراب دعا برگردیم

منتظر نیست به جز مهدی زهرا احدی

انتظار از طرف اوست که ما برگردیم

حج ما هست همان روز که از بیت الله

با گل فاطمه تا کرببلا برگردیم

روضه یک سنگ نشانیست که ره گم نشود

تا به خون خواهی آن رأسِ جدا برگردیم ...

#شعر_مناجات_با_امام_زمان عجل الله تعالی فرجه

#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه

@aleyasein_ir

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشانه های حتمی ظهور: نشانه هایی که در آستانه ظهور حضرت مهدی(علیه السلام) تحقق خواهد یافت، پنج نش ...

قتل نفس زکیه

نفس زکیه، یعنی فرد بی گناه و پاک، کسی که قتلی انجام نداده است و جرمی ندارد.
گویا در آستانه ظهور مهدی(عج) و در گیر و دار مبارزات زمینه ساز انقلاب مهدی(ع) فردی پاک باخته و مخلص، مخلصانه در راه امام می کوشد و مظلومانه به قتل می رسد. فرد یاد شده، از اولاد امام حسن مجتبی(ع) است که در روایات، گاهی از او به عنوان <نفس زکیه> <سید حسنی> یاد شده است.
قتل نفس زکیه، از نشانه های حتمی و متصل به ظهور است. هر چند در منابع عامه، نامی از آن برده نشده، ولی در منابع شیعه، روایات آن فراوان  و بلکه متواتر است از این روی، در اصل تحقق چنین حادثه ای به عنوان علامت ظهور شکی نیست، هر چند جزییات آن و نیز تعیین زمان و مکان تحقق آن و ویژگی های مقتول، مشکل است.

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

آخرالزمان و علائم ظهور:

🌨باران بی موقع

پیامبر گرامی می فرماید:

《زمانی بر مرد فرا می رسد که خداوند باران را در فصل و موسمش حرام می گرداند و باران نازل نمی شود و آن را در غیر موسمش فرو می فرستد》.

🌨باران بی موقع

حضرت امام صادق(ع) می فرمایند:

《پیش از ظهور حضرت قائم-عجل الله تعالی فرجه- سالی خواهد بود که باران های بسیاری می بارد و میوه ها را از بین می برد و خرماها را بر نخل ها فاسد می کند، پس در آن دوران دچار شک و شبه نشوید.

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

ای تو ما را راحت جان الغیاث

دردها را جمله درمان الغیاث

ای سر و سر کرده هر سروری

نیست ما را بی تو سامان الغیاث

قائم آل پیامبر، دست گیر!

بی توام افتان و خیزان الغیاث

کار شرع از دست شد بیرون خرام

تازه کن آیین ایمان الغیاث

عالمی گردید مالامال شر

از جفا و جور و طغیان الغیاث

خون ما خوردند این دجالیان

مهدی و هادی دوران الغیاث

فیض شد دلتنگ صحرای فراق

مونس دل راحت جان الغیاث

ملا محسن فیض کاشانی📝

❁﷽❁

#یا_ابـاعبدالله_ع🍃🌹

خانہ ے آخرتم هسٺ #قدمگاه_حبیب

سر درِ قصر مزارم بنویسید حسیڹ

هر ڪہ پرسید چہ دارد مگر از دارِ جهاڹ

همہ ے دار و ندارم بنویسید #حسیڹ

صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله

https://t.me/only_god_14

‌💐معرفت مهدوی💐

◀️هدايای طيب

💠اسحاق بن يعقوب به امام زمان (عجل الله فرجه) هديه اي داده بود. 

حضرت پاسخ فرمودند : فكر نكن هرچه براي ما ميفرستيد قبول مي كنيم ، هدايا بايد طيب و طاهر باشد.

💠اسحاق سوال كرد: گروهي در وجود شما شك كردند سپس پشيمان شدند.

💠امام پاسخ فرمودند: پشيماني بابت شك باعث گذشت از خطاي آنها ميشود اما ما هيچ نيازي نداريم كه شك كنندگان به ما هديه بدهند.

💠يعني اگر صلواتي ،صدقه اي يا صله اي براي امام زمان (عجل الله فرجه) مي فرستيم بايد چند كد داشته باشد :

⬅️-شك در ولايت نداشته باشيم

⬅️-يقين كنيم كه حضرت شاهد بر اعمال ما و مراقب ما هستند .

⬅️-صله ها طيّب باشد و در آن منيّت و ادعا و توقع نباشد .

⬅️-صله ها طاهر باشد يعني از راه نامشروع بدست نيامده باشد.

💠اسحاق در مورد علي بن مهزيار اهوازي سوال ميكند.حضرت پاسخ ميدهند:در آينده ی نزديك خدا دل او را اصلاح و شك او را مرتفع ميكند.

❤️مولاي ما!

اگر در جمع ما كساني هستند كه هنوز به يقين نرسيده اند و شنيده ها و گفته ها روي آنها اثري نكرده است،شما شك آنها را مثل شك علي بن مهزيار مرتفع بفرماييد.شك علي بن مهزيار با شهود برطرف شد،اين شهود را روزي ما هم بفرما!

❤️مولاي ما! 

همه ما بصري هستيم ، بايد چيزهايي را ببينيم تا شكمان برطرف شود.شما كه در عالم جلوه گريد،ما كوريم و ديده مهدي بين نداريم.شما كوري ما را شفا دهيد تا آينده و عاقبت ما هم بخير شود.

❤️مولاي ما!

صفحه دل را به محضر شما تقديم مي كنيم تا با سر انگشت مباركتان مُهر بزنيد.

شما زينت زمين هستيد اگر زمين وجود ما مُهر شما را داشته باشد ، در همه عوالم 

جلوه ميكند در غير اينصورت دل ما جايگاه حيوانات وحشي و ديوان شياطين است.

💠امروز به دلهاي ما توجه خاص كنيد و سند خوشبختي ما را امضاء بفرماييد.

#استاد_بروجردی

شیوع بیماری نشانه ظهور

امام محمد باقر علیه السلام فرمودند:

قائم قیام نمی کند، جز هنگامی که ترس شدید مردم را فرا گرفته بحران ها، آشوب ها، گرفتاری و #بیماری آنان را در بر گرفته باشد کشتار وحشیانه، درگیری شدید و تفرقه دینی بین مردم محسوس شود و به گونه ای دچار رنج و افسردگی شوند که صبح و شام آرزوی مرگ کنند. آری وی در ناامیدی مردم، ظهور و خروج خواهد کرد.

بحارالانوار ج 52 ص348

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

السلام علیک یا اباصالح المهدی