2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21542 بازدید | 1507 پست

✨﷽✨

🌼عاقبت یک لحظه ادب و احترام به امام حسین (علیه السلام)

✍️آیت الله اراکی فرمودند: شبی خواب امیرکبیر را دیدم، جایگاهی متفاوت و رفیع داشت. پرسیدم چون شهیدی و مظلوم کشته شدی این مرتبت نصیبت گردید؟ با لبخند گفت: خیر. سؤال کردم چون چندین فرقه ضاله را نابود کردی؟ گفت: نه. با تعجب پرسیدم: پس راز این مقام چیست؟ جواب داد: هدیه مولایم حضرت حسین علیه السلام است! گفتم چطور؟

با اشک گفت: آنگاه که رگ دو دستم را در حمام فین کاشان زدند، چون خون از بدنم می‌رفت تشنگی بر من غلبه کرد. سر چرخاندم تا بگویم قدری آبم دهید. ناگهان به خود گفتم میرزا تقی خان! 2 تا رگ بریدند اینهمه تشنگی! پس چه کشید پسر فاطمه؟ او که از سر تا به پایش زخم شمشیر و نیزه و تیر بود! از عطش حسین حیا کردم، لب به آب خواستن باز نکردم و اشک در دیدگانم جمع شد.

آن لحظه که صورتم بر خاک گذاشتند حضرت امام حسین (علیه السلام) آمد و فرمودند: به یاد تشنگی ما ادب کردی و اشک ریختی؛ آب ننوشیدی. این هدیه ما در برزخ. باشد تا در قیامت جبران کنیم! همیشه برایم سوال بود که امیرکبیر که در کاشان به شهادت رسید چگونه با امکانات آن زمان مزارش در کربلاست. جواب، عشق به مولایش امام حسین (علیه السلام) بود.

📚کتاب آخرین گفتا

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

بسم رب الحسین علیه السلام و بذکر طالب دمه

حال دلم خوش نیست

دلم پناه میخواد،یک جای امن!

ایهاالناس بگوئید کجا جز حرمش؟

کجا را طلب کنم که شب های جمعه، یگانه مقصود "لَيتَ شِعْري اَينَ اسْتَقَرَّتْ بِكَ النَّويٰ‏"هایم نه در رضوی،نه ذی طوی،بلکه در کربلاست!

منی که چند سال است از برای شن های صحرایت هم سلام دارم"السلام علیک یا من فیه منتهی الآمال"،

پرنده نشوم و پر نکشم به سویت؟

یه سوی تو که دارالقرار رویایم در کنار عزیز زهرایی؟

آخر مگر کجاست غیر حریمت که سوء امید است برای زائران:

"إِجَابَةَ الدُّعَاءِ تَحْتَ قُبَّتِهِ"

رویای زندگیم در اینجا نور حقیقت نگیرد تاریکی های روزگارم را دست چه کسی بسپرم؟

کهف حصین عالمین!

پناه قلب بی قرارم نمیشوی؟

من دلم عجیب آغوش آرامش مهدی فاطمه می خواهد

امید وصالم تنها در جوار حریمت!

اللهم عجل لولیک الفرج

https://chat.whatsapp.com/Lr3xMT2Qfmc3Dv0AMTZzY6

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعاےسلامتےامام‌زمان(عــج)🌸:

✨بِسْـمِ الـلهِ الـرَّحـمٰنِ الـرَّحیـمِ✨

•اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا•💚🌸•

الّلهُم‌صَلِّ‌علی‌محمَّدوَ
               آلِ‌محمَّدوعجِّل‌فرجهُم💐✨

🌥أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرج

ًِِـُِِ✿َُِِِِِِّ͜͡🌸🕊❥ِِّـٍِِ #دعای_سلامتی_امام_زمان

ًِِـُِِ✿َُِِِِِِّ͜͡🌸🕊❥ِِّـٍِِ #اللهم‌عج‍‍‌ل‌لولی‍ک‌الفرج

.̶⃖̅͜͞.🌸꜀̅⃗⃟̶̶̶̶̲ৣ̲̅͞♡͞@life_tayebeh.̶⃖̅͜͞.🌸꜀̅⃗⃟̶̶̶̶̲ৣ̲̅͞♡͞

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

لبیک یا حسین علیه السلام ✋🏻💞

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

لبیک یا صاحب الزمان عج الله ✋🏻💚

حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره:

🔹حضرت مهدی (علیه السلام ) همیشه در همه جا [حاضر] هستند.این چشم ماست که غبار دارد و آلوده است و نمی‌توانیم ایشان را ببینیم، و إلا همین حرف‌هایی که [درحال‌حاضر] ما بهم می‌زنیم به طور یقین او جلوتر از شنونده ما، می‌شنود [کلام ما را]!

📚کتاب حضرت حجت(عجل الله تعالی فَرَجَه الشریف)، ص٣٧٨

https://chat.whatsapp.com/KKxlYOgxIPv7UOVAVgYPTO

‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎

#نکتــــه!

⚠️ از بدتـریــن بلاهایـی ڪه به ســر بچه‌هاۍ مذهبــی مۍآید "حیــاء حمــق" است!

❗️حیــاء حمــق ڪه تعبیـرے از رسـول خدا ﷺ است، خجالــت از انجـام کارهاۍ درسـت است! به خاطـر نظـر مـردم!😳

به چند تا مثـال توجـه ڪنید تا این حیـاء مذمـوم را بهتــر بشناسیـد👇🏼

❓چـرا باید خجالـت بڪشم❗️

وقتی عدّه‌ای از مـردم از گوش دادن مـوسیـقی با صـداۍ بلنـد در اتومبیلشـان خجالـت نمی‌ڪشند، چرا از گـوش دادن #قــرآن در اتومبیـل خجالـت بڪـشم⁉️

وقتی عدّه‌ای از دختـران از نشـان دادن زینـت و اندامشـان بہ مــردم خجالـت نمۍڪشند، چـرا من از پوشاندن بدنـم و رعایـت #حجـاب خجالـت بڪشم⁉️

وقتی بعضــی از مــردم از گفتـن هر خزعبـلی در جمــع خجالــت نمۍڪشند، چرا من از یاد ڪــردن، خدا و رســولﷺ و خواندن احادیــث اهـل بیـت علیهـم السـلام در جمـع خجالـت بڪــشم⁉️

ســوأل اینجـاسـت👇🏼

♒️ وقتی از نشــر بدی‌ها خجالــت ڪشیده نمیشـود، چرا از #تبلیـغ پاڪی‌ها #خجالـت بڪـشیم؟!

جبهــه ڪفر از #نمایـش #ابتـذال خودش شــرم ندارد، من چـرا از نمایـش #حقانیّـت خـودم شــرم داشته باشم⁉️

💯 یکی از مصـداق‌هاۍ بارز این خجالـت و عـدم اعتمـاد بنفـس ما در انجـام دستـور الهـی، مربوط به مسأله #امر‌به‌معروف‌و‌نهی‌ازمنکر است!

✖️خجالت میکشیم ...

✖️و انجام نمیدهیم ...❗️

و بخاطــر این خجالـت احمقــانــه، در یڪی از فروع دینمـون، معلــوم نیست چطـور بازخواسـت خواهیــم شد...😔

واجبی که در جامعه‌ی اسلامی و حتی بین متدیّنین هم غریــب و دور از ذهــن شــدھ...

☀️انجـام و احیـاء آن !

✨هر دو وظیفـه‌ٔ ماست✌️🏼✊🏼

#بی_تفاوت_نباشیم

#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر

💎 واجب فراموش شده

🌕 امام باقر عليه السّلام فرمود:

وقتى دو نيزه (دو سركرده لشكر) با هم به اختلاف افتادند، علامتى از علامات الهى ظاهر ميگردد ، عرض شد آن علامت چيست؟

امام فرمودند: زلزله اى است كه در شام پديد مى آيد و بيش از صد هزار نفر در آن سانحه جان ميدهند. خداوند آن زلزله را براى مؤمنين رحمت و براى كفار عذابى قرار مى دهد. هنگامى كه اين زلزله واقع شد، منتظر سواران اسبهاى محذوفه و پرچمهاى زرد باشيد كه از سمت غرب آمده وارد شام مى شوند و اين بهنگام ناله بزرگ و مرگ سرخ است. در آن موقع يكى از دهات دمشق بنام حرشا (حرستا) را بنگريد كه چگونه در زمين فرو ميرود. بعد از آن پسر هند جگرخوار سفيانى از بيابان مكه خروج مى كند و آمده بر منبر دمشق مى نشيند. چون كار باينجا كشيد منتظر قيام مهدى باشيد

📜 کتاب الغیبه نعمانی ص305 ب18 ح16

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

✳️ در آخرالزمان، ثروتمند شدن به وسیله ی غصب و تجاوز است. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، به مؤمنان واقعی ابله و بی عقل می گویند. امام صادق(ع)

✳️ در آخرالزمان، شب ها دیر می خوابند و نماز صبح قضا می شود. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، مردم از علما می گریزند. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، مؤمن بی ارزش  و گناه کار عزیز می شود. امام حسن عسکری(ع)

✳️ در آخرالزمان، زنان، بد حجاب و عریان می شوند. حضرت علی(ع)

✳️ در آخرالزمان، برای حفظ دین باید از محل گناه گریخت. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، گناه خویش را به گردن خدا می نهند. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، سلامت دین در سڪوت بیشتر است. امام زمان(عج)

✳️ در آخرالزمان، به علت گناه باران در وقتش نازل نمی شود. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، رشوه را به اسم هدیه حلال می ڪنند. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، گرد و غبار ربا همه را فرا می گیرد. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، هر ڪه دینش را حفظ ڪند اجر پنجاه صحابه پیامبر را دارد. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، از فتنه ها به قم پناه ببرید. امام صادق(ع)

✳️ در آخرالزمان، بعضی از مردم گرگ صفت می شوند. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، مردم غصه از بین رفتن دینشان را نمی خورند. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، هیچ چیز سخت تر از مال حلال و دوست باوفا یافت نمی شود. امام هادی(ع)

✳️ در آخرالزمان، حفظ زبان بهترین ڪار است. امام باقر(ع)

✳️ در آخرالزمان، مؤمن واقعی از غصه آب می شود. حضرت علی(ع)

✳️ در آخرالزمان، در اوج فتنه ها به قرآن پناه ببرید. حضرت محمد(ص)

✳️ در آخرالزمان، ارزش دین در نظر مردم پایین می آید و دنیا باارزش می شود. حضرت محمد(ص)

📚منبع ڪتاب چهل حدیث آخرالزمان

آخرالزمان

امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: برای مردم، زمانی خواهد آمد که در آن زمان همت و هدف آنها شکمشان خواهد بود. شرف و اعتبارشان به کالا و اموالشان بستگی دارد. قبله آنها زنانشان و دینشان درهم و دینارشان (پولشان) است. آنها بدترین مردم اند که در نزد خداوند بهره و سهمی برای آنها نیست.

کنزالعمال 11: 192.

شرط ظهور

شرط ظهور حضرت مهدی علیه السلام این است که ما، در خود سازی بکوشیم و هر روزی که از عمر ما می گذرد در ایمان قوی تر، معرفتی بهتر، اخلاقی روشن تر، اخلاصی بیشتر، عشقی سوزان تر نسبت به آن حضرت داشته باشیم. زمان ظهور حضرت را کسی نمی تواند تعیین کند؛ اما نشانه هایی می بینیم که امیدواریم ظهور نزدیک باشد.

از بیانات آیت الله مکارم شیرازی در مسجد مقدس جمکران

°•°•°•°

#حضرت_مهدی_عج:

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی ما را نمی خواهند😔💔

#دعاکنیم برای ظهور حضرت مهدیعج💔

#دعای فرج

☆بـــسم اللــه الــرحمن الــرحيم☆

إلـهِۍ عـــَظُمَ الْــبَلاءُ وَ بـَرِحَ الْـخَفَاءُ وَ انـکَشَفَ الْــغِطَاءُ وَ انْـقَطَعَ الـرَّجَاءُ وَ ضـَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُـنِعَتِ الـسَّمَاءُ وَ أَنْـتَ الْـمُسْتَعَانُ وَ إِلَـیْکَ الْـمُشْتَکَۍ وَ عـَلَیْکَ الْـمُعَوَّلُ فۍ الـشِّدَّةِ وَ الــرَّخَاءِ اللـهُمَّ صـلِّ عَـلَۍ مـحَمَّدٍ وَ آلِ مُـحَمَّدٍ أُولِـۍ الْأَمــرِ الَّـذِینَ فَـرَضْتَ عَلَیْنَا طـَاعَتَهُم وَ عـَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَـنْزِلَتَهُمْ فَـفَرِّجْ عـَنَّا بِـحَقِّهِمْ فَـرَجا عـَاجِلا قَـرِیبا کَلَمْحِ الـْبَصَرِ أَوْ هُـوَ أَقـْرَبُ یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِۍُّ یَا عَلِۍُّ یَا مُـحَمَّدُ اڪـْفِیَانِۍ فَـَإِنَّکُمَا ڪافِیَانِ وَ انْصُرَانِی فـَإِنَّکُمَا نـَاصِرَانِ یَا مَـوْلانَا یَا صـَاحِبَ الـزَّمَانِ الـْغَوْثَ الْـغَوْثَ الْـغَوْثَ أَدْرِکـــْنۍ أَدْرِڪنِۍ أَدْرِڪـنِۍ الـسَّاعَةَ الـسَّاعَةَ السَّاعَةَ الْـعَجَلَ الْـعَجَلَ الْـعَجَلَ  یَا أَرْحـمَ الـرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مـُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الـطَّاهِرِینَ♥️

°•°•°•°

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰