2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21542 بازدید | 1507 پست
شعار یاوران   امام عصر عج الله  « یا لثارات الحسین علیه السلام  » است.  این ...

یا لثارات الحسین

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

پیاده روی اربعین کاری زینبی است

شاید با خود بگویی: از خانه هم می‌توانم به حسین سلام دهم؛ از خانه هم می‌توانم زیارت اربعین بخوانم.

چرا باید سختی چند روز پیاده‌روی را به جان بخرم و مسیری طولانی را در گرما و سرما طی کنم تا کسی را زیارت کنم که همین لحظه هم در کنار من است؟

پس بشنو سخن زینب را که به یزید فرمود: 

«به خدا که نمی‌توانی یاد و خاطره ما را محو و نابود کنی

اگر من از خانه‌ام سلام دهم و تو از خانه‌ات سلام دهی؛
دیری نمی‌پاید که داستان کربلا از یادها می‌رود.

پیاده روی اربعین کاری زینبی است.

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

*#درسهای‌ مکتب‌ عاشورا * *# کل‌یوم‌عاشوراوکل‌ارض‌کربلا * ❌هر روز و هر لحظه داریم صحنه ای از کر ...

اللهم عجل لولیک الفرج

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

در سوره اسرا آیه ۷۱ خداوند میفرماید «ما در روز قیامت هر کس را با امام خودش دعوت می‌کنیم»

❗❗❗ در روز قیامت خداوند از ما درباره امام حسین ع سوال نمی‌پرسند که چکار کردید؟ 

چون در آن زمان نبودیم. 

از ما در باره امام زمانمان سوال می‌شود. 

امامی که 1181 سال است که آواره، طرد شده،تنها و یگانه است. ١😭

❗که برای او چه کردید؟ 

❗آیا باری را از دوش او برداشتید ؟

❗برا ظهورش قدمی برداشتید؟ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

احکام و آداب روز اربعین

🤔❓اعمال روز اربعین چیست؟

💠✍️ اعمال اربعین عبارتند از: 1. غسل قبل خواندن زیارت اربعین 2. خواندن زیارت اربعین

1. مستحب است قبل خواندن زیارت اربعین غسل کنند (طبق نظر برخی مراجع به امید ثواب انجام دهد).  

2. زيارت امام حسین در اين روز مستحب است از حضرت عسكرى عليه السلام روايت شده كه فرمود: علامات مؤمن پنج چيز است: که یکی از آنها زيارت روز اربعین است.

#روز_اربعین

🤔❓ آیا زیارت اربعین باید در روز اربعین انجام شود یا روزهای قبل و بعد هم مانعی ندارد؟

🌺✍️ زیارت سید الشهداء (علیه السلام) در هر زمانی، مستحب و دارای ثواب عظیم است و انجام آن قبل یا بعد از روز اربعین، مانعی ندارد؛ هر چند ثواب زیارت وارد شده برای زمان خاص، مختص به همان زمان می‌باشد.

#پیاده_روی_نمادین

🤔❓ پیاده روی به حرم دیگر ائمه یا امامزادگان (علیهم السلام) در روز اربعین به صورت نمادین، چه حکمی داره؟

🌱✍️ به عنوان يك حركت نمادين مانعي ندارد، مخصوصا اگر موجب بزرگداشت ارزش‌های اسلامی شود.

#روزه_اربعين

🤔❓ روزه گرفتن در روز اربعين چه حكمي دارد؟

🍀✍️ روزه گرفتن در این روز برای افرادی که مسافر نمی‌باشند مستحب است.

اللهم عجل لولیک الفرج

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

اللّٰهُمَّ بَلِّغْ مَوْلانَا الْإِمامَ الْهادِيَ الْمَهْدِيَّ الْقائِمَ بِأَمْرِكَ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِ وَعَلَىٰ آبائِهِ الطَّاهِرِينَ عَنْ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِناتِ فِي مَشارِقِ الْأَرْضِ وَمَغارِبِها، سَهْلِها وَجَبَلِها، وَبَرِّها وَبَحْرِها، وَعَنِّي وَعَنْ وَالِدَيَّ مِنَ الصَّلَواتِ زِنَةَ عَرْشِ اللّٰهِ، وَمِدادَ كَلِماتِهِ، وَمَا أَحْصاهُ عِلْمُهُ، وَأَحاطَ بِهِ كِتابُهُ

فرازی از دعای عهد

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

♥️ از آیت الله بهجت پرسیدند:

#امام_زمان کجاست؟

فرمودند: آقا در قلب شماست

مواظب باشید بیرونش نکنید...

✨#اللھم‌عجل‌ݪوݪیڪ‌اݪفرج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌱

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

به خاطر رضای خدا منتشر کنید ###

قدم های روز اربعین اگر نذر ظهور وحضور مولا بشود

خداوند این هجم از نیات خالص ودعا را خواهد پذیرفت

دست خداوند با جماعت است .

و به مانند قوم موسی (ع)

و استغاثه ای که کردند

ظهور منجی ما هم جلو خواهد افتاد.🤩

ان شاءالله به زودی شاهد ظهور مولا میشویم

و زیر پرچم حق وعدلشان زندگی میکنیم 🤲

یادمان نرود🛑🛑🛑

روز اربعین

هر نفر یک مبلغ مهدوی 🔉

هر قدم نذر ظهور 👣

‍ ⚫️

سَلامٌ عليٰ آلِ يٰس ...

پدر مهربانم سلام ...

▪️#آجرك_الله_يا_بقية_الله

#مولاي_غريبم

اربعین، پای پیاده از نجف تا کربلا

پای هر پرچم به لب ذکر فرج دارم ، بیا!

دست بر آن ذوالفقارت بر ، عزیز عالمین

از برای انتقام از دشمن زهرا بیا

(سلام الله علیهم)

▪️يا رب الحسين بحق الحسين

▪️إشف صدر الحسين #بظهور_الحجة

در انجیل متّی📜 چنین می خوانیم:

"همچنان كه  برق✴  از  مشرق ساطع  شده ،  تا به  مغرب  ظاهر مي شود، ظهور پسر انسان نيز چنين خواهد شد … آنگاه علامت پسر انسان در آسمان پديد گردد و در آن وقت، جميع طوايف زمين 🌏سينه زني كنند و پسر انسان را بينند كه بر ابرهاي آسمان، با قوّت  و جلال عظيم مي آيد... و فرشتگان😇 خود را با صور بلند آواز فرستاده، برگزيدگان او را از بادهاي اربعه از كران تا بكران فلك فراهم خواهند آورد . .. لهذا شما نيز حاضر باشيد، زيرا در ساعتي كه گمان نبريد، پسر انسان مي آيد" . (انجیل متّی، باب 24).

در همان منبع ، چنین می خوانیم:

همانطور که ملاحظه نمودید، منجی جهانی که در آخرالزمان خواهد آمد، در این منابع مسیحی به عنوان "پسر انسان" نامیده شده است.

"هاکس" در کتاب "قاموس کتاب مقدس" می گوید:

واژه "پسر انسان، هشتاد مرتبه در عهد جدید (انجیل) آمده است، که در سی مورد، بر حضرت عیسی (ع) مطابقت می کند، و در پنجاه مورد دیگر، بر فرد دیگری (غیر از عیسی مسیح) که در آخر الزمان ظهور خواهد کرد، منطبق می باشد.

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️