2777
2789
عنوان

عده طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4122 بازدید | 69 پست
حالا این طوری شده و واقعا الان حال دلش خوبه و انتخابش درست بعد خدا وکیلی رواست به خاطره این قانون ب ...

توبه کنه و به حرف دلش گوش کنه.و از کسی که واقعا بلد این مار هست سوال بپرسه اینجا همه دلی حرف میزنن 

من دوسال طول کشید طلاق بگیرم و در طول اون دوسال حتی یکبارم اون عاقارو ندیدم فقط ۴ ماه تو دوران عقد ب ...

الهی خدارو شکر پس راسته به حرف دلت گوش کن هرجا خوش باشی خدا هم راضیه

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی ؟ کدوم مراجع؟  اما من کاری به مراجع ندارم به نظرم دل هرجا خوشه اونجا حکم خداست

دل هر جا خوشه حکم خدا همونجاست؟؟

عزیزم دقیقا رو چه حسابی همچین حکم سنگینی میدی

ممکنه شما دلت خوش باشه هزارتا کار بکنی اونا حکم خدام هست؟

لطفا...

قطعا دین سخته واقعا اما دین رو انتخاب کن شاید بشه کاریش کرد از یه مرجع سوال کن

اما به نظرم دین توی دل ماست و اگه دلت خوش باشه خدا هم راضی نیس به خودت سختی و ناراحتی بدی

دل هر جا خوشه حکم خدا همونجاست؟؟ عزیزم دقیقا رو چه حسابی همچین حکم سنگینی میدی ممکنه شما دلت ...

نخیر من تو این یه فقره سوال کردم نه دیگه هر چیزی فقط در مورد این مسئله گفتم 

الان تو این دوراهی خدا هم راضی نیس اون دوباره با دست خودش حال خودشو بد کنه و از کسی که دوستش داره جدا بشه و تنها بشه

الان خود مردها با اینکه زنشون تو خونشون نشسته هزار تا کار انجام میدن از خدا هم نمیترسن

والا اونوقت به ما زنا میرسه همه چی حرامه و خدا هم میخواد تو کمرمون بزنه

پس بیخیال این قوانین شو زندگیتو بکن

خدا هم راضی نیس دل بندش درگیر جدایی و تنهایی و ناراحتی بشه اونم درست تو زمانی که حال دلش خیلی خوبه

حالا این طوری شده و واقعا الان حال دلش خوبه و انتخابش درست بعد خدا وکیلی رواست به خاطره این قانون ب ...

اون آقامیخواسته بپیچوندش اینوبهونه کرده وگرنه اگه برن پیش یه آخوندهزارتاراه نشونشون میده مثلاصدقه بده قربونی بده و....

نخیر من تو این یه فقره سوال کردم نه دیگه هر چیزی فقط در مورد این مسئله گفتم  الان تو این دوراه ...

چقدر جالب عزیزم

شما دقیقا خبر داری خدا از چی راضیه و از جی راضی نیست؟؟

دوست عزیزم خیلییییی سخته ادم دل بده اما....

نمیشه از خودت حکم بدی

برو سوال کن شاید بشه کاریش کرد

تبصره ای چیزی...

ولی خواهشا از خودت حکمممم نده

اون آقامیخواسته بپیچوندش اینوبهونه کرده وگرنه اگه برن پیش یه آخوندهزارتاراه نشونشون میده مثلاصدقه بد ...

نه نپیچونده پاش مونده فقط دختره دلش یه جوری شده شنیده که تا ابد به هم حرام هستن

الهی خدارو شکر پس راسته به حرف دلت گوش کن هرجا خوش باشی خدا هم راضیه

امیدوارم همه جوونا خشبخت بشن 

خانوادم منو سنتی بدون شناخت قبلی شوهر دادن ولی تنها کسی روحش اسیب دید فقط و فقط من بودم 

در طول جدایی با همسر فعلیم اشنا شدم البته مسیرمون دور بود همو نمیدیدیم فقط تلفنی حرف میزدیم فامیل هم هستیم

من نمیدونم فلسفه دین و مذهبی داره یا نه من ادم مذهبی نیستم بعضیا براشون شرع مهمه 

ولی من خودم که میدونم رابطه ای نداشتم با خیال راحتم صیغه خوندیم

چقدر جالب عزیزم شما دقیقا خبر داری خدا از چی راضیه و از جی راضی نیست؟؟ دوست عزیزم خیلییییی سخته ...

چرا اصلا حکم زندگی مارو یه آخوند باید بده همون آخوندایی که روزگار مارو سیاه کردن حالا باید بیان بین دوتا عاشق حکم بدن و اونارو از هم جدا کنن