2777
2789
عنوان

عده طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4122 بازدید | 69 پست
امیدوارم همه جوونا خشبخت بشن  خانوادم منو سنتی بدون شناخت قبلی شوهر دادن ولی تنها کسی روحش اسی ...

بعد از عده صیغه کردین؟

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عده فقط جنبه قانونی داره تا اون سه ماه نگذره نمیتونی عقد کنی همین و اینکه در زمان عده برگردی به همس ...

عده جنبه دینی هم دارد، در مورد شما چون دوران عقد جدا شدید پس عده هم نداشتید 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
بعد از عده صیغه کردین؟

صیغه و عقد دائم تفاوتی تو این مورد ندارن، این بنده خدا چون دوران عقد جدا شدن اصلأ نیاز به عده نبوده.

من باکره نبودم

پس شرعا و قانونا باید ۳ ماه عده نگه می داشتید، فرقی هم بین صیغه محرمیت و عقد دائم نداره.

عقد چه دائم چه موقت در دوران عده باطل و رابطه جنسی کامل باعث حرام ابدی میشود، در مورد زنا هم همینطور .

حرام ابدی میشن به نظرم اما کلا مردها موجودات بیخودی هستن؛منو کارد بزنی امشب خونه م در نمیاد..

منم از مردا بیزارم. دلم میخاد طلاق بگیرم . اما نمیتونم. دلم میخاد مجرد باشم کار کنم حال خودمو خوب کنم...... البته من الان دیگه حق طلاق بامنه ها اما مث سگ‌نشستم‌تو این زندگی سرد و بی روح و نکبتی

منم دلم میخاد طلاق بگیرم . اما نمیتونم. دلم میخاد مجرد باشم کار کنم حال خودمو خوب کنم...... البته من ...

چیشد حق طلاق گرفتی؟ من میخواستم بگیرم گفتم اگه بخوام برم باشه جلومو بگیره حق طلاق نداشته باشم🥲

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
کاش بدونم چی تو سرتون میگذره که انقداین چرتو پرتا رو باور میکتنید😐

برای بار اوله اینو میشنوم 

هم به اخوندی که منو عقد و هم اخوندی که صیغه کرد شناسنامه دادم  دستش 

بعد اونجا درج شده طلاق اسم همسر هست

میدونه باکره نیستم دوشیزه نیستم

واقعا که😂

چیشد حق طلاق گرفتی؟ من میخواستم بگیرم گفتم اگه بخوام برم باشه جلومو بگیره حق طلاق نداشته باشم🥲

حق طلاق نگرفتم ، شوهرم عقیمه کلا بچه دار نمیشه . رابطه زناشویی هم‌اصلا ندارم. الان ۵ ساله ک گذشته و یکی از شروط دوازده گانه ضمن عقد همینه ک بعد از ۵ سال  حق طلاق رو ب زن میدن