2777
2789
عنوان

عده طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4122 بازدید | 69 پست
حق طلاق نگرفتم ، شوهرم عقیمه کلا بچه دار نمیشه . رابطه زناشویی هم‌اصلا ندارم. الان ۵ ساله ک گذشته و ...

خب چرا جدا نمیشی؟ اخلاق داره؟ 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خب چرا جدا نمیشی؟ اخلاق داره؟ 

بی عقلم . میدونی خرجم‌میکنه خیلی و از نظر مالی وابستش شدم ، اخلاقم‌ چجوری بگم خوبه ولی مثلا امشب نخاستم برم خونه مامانش کلا عنق داشت و بی محلی میکرد . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش بدونم چی تو سرتون میگذره که انقداین چرتو پرتا رو باور میکتنید😐

بحث باور نیست، نمیشه دین و قانون رو هرجا دوست داریم باور کنیم هرجا دوست نداریم بزنیم زیرش بگیم این‌جا رو قبول نداریم.

یا رومی روم یا زنگی زنگ، کسی که عده و زنا و...رو قبول نداره چرا معتقد به مهریه است؟ چرا قانون ارث و دیه و قصاص رو قبول داره؟

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
بی عقلم . میدونی خرجم‌میکنه خیلی و از نظر مالی وابستش شدم ، اخلاقم‌ چجوری بگم خوبه ولی مثلا امشب نخا ...

چی بگم والا منم خودم یه بی عقلم 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
دوستم میگه من حال دلم با اون خوبه و خوشحالم حالا دین بگه نه مگه من میتونم پا رو دلم بزارم وقتی باهاش ...

مگه دل بخواهی اینجای دین رو دوس دارم انجام میدم اون قسمت دیگه اش رو  تازه زلاق گرفته یه مقدار به خودش فرصت بده ریکاوری شه بعد اگه طرعت تو رو بخواد سه ماهم صبر میکنه خب یعنی چی

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
بحث باور نیست، نمیشه دین و قانون رو هرجا دوست داریم باور کنیم هرجا دوست نداریم بزنیم زیرش بگیم این‌ج ...

چیزیو که عقلم بگه قبول میکنم

به من باشه کلا ازدواج سفید میکنم

دقیقا بحث مینم اینجاس که بابا دوتا اخوند این کارو انجام دادن با اطلاعتی که ازمن داشتن 

اگر ایرادی داشت قبول نمیکردن

یکیش نفهمید اونیکی چی؟؟؟

چرا اصلا حکم زندگی مارو یه آخوند باید بده همون آخوندایی که روزگار مارو سیاه کردن حالا باید بیان بین ...

چرا هر جا کم میارید به آخوندا گیر میدید اگه اینکارو کردین بوالهوسی کردین دیگه توجیح نیارین که عاشقم واینا

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
چیزیو که عقلم بگه قبول میکنم به من باشه کلا ازدواج سفید میکنم دقیقا بحث مینم اینجاس که بابا دوتا ا ...

بحث نظر شخصی من و شما نیست، اگر نظر شخصی منو بخواید من اصلاً مسلمان حساب نمیشم.

راجع به این موضوع که گفتم خودتون حتی توی گوگل میتونید سرچ کنید.

توی شناسنامه هم به موضوع شما اشاره نشده، وقتی میگن طرف موقع عقد جدا شده ذهن همه میره به سمت باکره بودن.

وگرنه حتی اگر به قاضی هم گفته بشه که در دوران عقد رابطه بوده مرد رو اجبار می‌کنه به پرداخت کل مهریه.

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام