2777
2789
عنوان

عده طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4122 بازدید | 69 پست
خب دو نفر طلاق میگیرن بعد اون خانم حتما باید صبر کنه عده تموم بشه  اگه تو اون مدت با کس دیگه ر ...

عزيزم دليل داره

چون زندگي زناشويي خيلي تو قانون و دين ما ارزش مند و از هم پاشيدنش اسيب ميرسونه

زمان عده براي اين هست ك اگر زوج و زوجه پشيمون شدن برگردن ب زندگي درواقع فرصت خوبي واسه فكر كردن اين دليل حقوقي هستا خودمم حقوق خوندم

حالا عده هم که انقدر زمانی نیست🤦‍♀️یعنی نمیتونی ۴ ماه صبر کنی 

هنوزم لباساتو بو میکنم....هنوزم من عکسامونو دارمش...تموم خیابونا هستن ولی....دیگه تو خیابون نمیارمش...هنوزم هوا خیس و بارونیه...دیگه گل نمیگیرم از این مسیر...همه شاهدن رفتی از پیش من...دیگه تا قیامت دسامو نگیر☔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا نمیتونه سه ماه خودش رو‌ نگه داره؟ بعد وقتی رابطه نامشروع داره لابد بقیه ارکان دین مثل عده هم ب ...

نه اتفاقا خیلی براش مهمه فقط این یه جارو لغزش کرده و حالا گیر کرده

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه

عده فقط جنبه قانونی داره تا اون سه ماه نگذره نمیتونی عقد کنی همین

و اینکه در زمان عده برگردی به همسرت صیغخ طلاق باطله و لازم نیست دباره صیغه عقد جاری بشه

من خودم ۱۵ روز بعد از صیغه طلاق از همسر سابقم صیغه محرمیت خوندیم و دقیقا سه ماه بعد عقد کردیم

به قانون چیکار داری کار خودتو بکن  نه که این مملکت همه چیش رو اصول و قانونه …😑

دوستم میگه من حال دلم با اون خوبه و خوشحالم حالا دین بگه نه مگه من میتونم پا رو دلم بزارم وقتی باهاش آرامش میگیرم بیام به حرف دین به خودم ناآرومی ناراحتی بدم که چی بشه

به نظرت میشه تو این یه مورد به حرف دل گوش کرد؟

عزيزم دليل داره چون زندگي زناشويي خيلي تو قانون و دين ما ارزش مند و از هم پاشيدنش اسيب ميرسونه زما ...

عزیزم میتونی به سوال منم جواب بدی یکم پایین تر از نظر خودت پرسیدم

خب دو نفر طلاق میگیرن بعد اون خانم حتما باید صبر کنه عده تموم بشه  اگه تو اون مدت با کس دیگه ر ...

مشکل اینجاست که چرا زود وارد رابطه میشه در حالی که هنوز کامل طلاق نگرفته خوب میشد که آشنا میشدن رابطه میموند برای بعد.این که یبار صدمه دیده نباید زود  عجله کنه

حالا من روز هفتم پریودم طلاق گرفتم یعنی تموم شده بود  ولی هنوز غسل نگرفته بودم الان نمیدونم درس ...

طلاق سخته؟میدونی من از نظر روانی مشکل دارم.از اون رابطه جنسی که داشتم

اجازه دادم در این نزدیک من بشه:حالا دیگه رفته

با یه خط عربی خلال و به یک خط حرام

این روانیم میکنه

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
عده فقط جنبه قانونی داره تا اون سه ماه نگذره نمیتونی عقد کنی همین و اینکه در زمان عده برگردی به همس ...

جدی ؟ 

شما به عده اعتقاد ندارین؟

الان خوشبختی؟

مشکل اینجاست که چرا زود وارد رابطه میشه در حالی که هنوز کامل طلاق نگرفته خوب میشد که آشنا میشدن رابط ...

حالا این طوری شده و واقعا الان حال دلش خوبه و انتخابش درست

بعد خدا وکیلی رواست به خاطره این قانون بگه ما به هم حرام شدیم و باید از هم جدا بشیم

یعنی خدا هم راضی میشه بندش به خاطر این قانون حال خوش خودشو با حال بد عوض کنه؟

جدی ؟  شما به عده اعتقاد ندارین؟ الان خوشبختی؟

من دوسال طول کشید طلاق بگیرم و در طول اون دوسال حتی یکبارم اون عاقارو ندیدم فقط ۴ ماه تو دوران عقد بودیم

معلومه که خشبختم 

ابلفضم نزد به کمرم

این چه حرفیه عاخه😂

مراجعی داریم ک میگن اشکالی نداره .نگران نباش.فردا پرس و جو کن

جدی ؟ کدوم مراجع؟ 

اما من کاری به مراجع ندارم به نظرم دل هرجا خوشه اونجا حکم خداست