2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 4720 بازدید | 118 پست
اسی چرا سخته ولی نه خیلی نگران نباش دردش قابل تحمله و عوضش بعدش خیالت راحته راحته سایه جون واریکوسل بهتره عمل شه چون ب جز باروری رو سلامتی هم تاثیر داره
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوهر من بعد عمل کامل استراحت کرد...تا چند روز خابید و فقط برای دستشویی و قدم زدن بلند میشد ..منم حواسم ب تغذیه اش بود.ب همین خاطر نه دردی داشت اصلا هم ب یه هفته ک رسید و ما رفتیم دکتر گفت خوب بوده همه چی
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....
ان شالله شمام ب عمل نرسیده نتیجه بگیری عزیزم خاهش میکنم لطف داری
اسی جون هنو جنسیتش کامل مشخص نشده احتمالی گفتن پسره میخاستم بذارم یاسین اگه بشه
ایشالا عزیزم به سلامتی دنیا بیاد و بیاد تو بغلتون الهی آمیییین
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️