2821
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 4698 بازدید | 118 پست
خداروشکر عزیزم خدا برات حفظشون کنه ایشالا عاقبت بخیر بشن
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام همسر منم اردیبهشت پارسال عمل کرد تو بیمارستان گلستان با دکتر پویان عمل کرد
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....
دلسا جون پس خوشحال باش عزیزم ایشالا بعد عمل همین ماه نتیجه میگیرن الهی آمین ..بیا خبر بده عزیزم
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
مامان مرمر ..نتیجه گرفتین؟ تهران عمل کردن؟ هزینتون چقد شد؟
من قبلش سقط داشتم الانم وارد ماه چهارم بارداری شدم ب امید خدا ک نتیجه داشت بله تهران عمل کردن هزینه دکتر دو میلیون و چهارصد شد پارسال هزینه بیمارستان هشتصد تومن
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....
وای توچهار سال تازه فهمیدن حالا شغل شوهرت چیه میتونه رعایت کنه راستی بهش بگو نکران نباشه سخت نیس روز عمل شوهرم کسی بهم نکفته بود اسونه وما هردو ترس داشتیم من اونقد گریه کرده بودم که دگتر میکفت میخوای توبجاش برو شوهرم میدونس من نکرانم واون نکرانیشو پنهون میکرد بعد عمل فقط شوهرمو بغل کرده بودم چون یکم درد داشت ونانازیه وتحملشونداره ولی وقتی اوردیم خونه خیلی ازش مراقبت کردم ومدام جای عملشوتمیز میکردمک ولی شوهرم زیاد درد کشید چون روز بعد عملش داییش مرد وبرا اینکه کسی نفهمه مجبور شد راه بره وزیاد طول کشید بهتربشه
برایم دعا کن.اجابتش مهم نیست نیاز من ارامشی است که بدانم توبه یادمی.....
آخی اسی مامان بنده خدا شوهرت ...شوهرمنم شغلش طوریه که باید دایم راه بره ...