2821
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 4699 بازدید | 118 پست
اسی چرا سخته ولی نه خیلی نگران نباش دردش قابل تحمله و عوضش بعدش خیالت راحته راحته سایه جون واریکوسل بهتره عمل شه چون ب جز باروری رو سلامتی هم تاثیر داره
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر من بعد عمل کامل استراحت کرد...تا چند روز خابید و فقط برای دستشویی و قدم زدن بلند میشد ..منم حواسم ب تغذیه اش بود.ب همین خاطر نه دردی داشت اصلا هم ب یه هفته ک رسید و ما رفتیم دکتر گفت خوب بوده همه چی
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....
ان شالله شمام ب عمل نرسیده نتیجه بگیری عزیزم خاهش میکنم لطف داری
اسی جون هنو جنسیتش کامل مشخص نشده احتمالی گفتن پسره میخاستم بذارم یاسین اگه بشه
ایشالا عزیزم به سلامتی دنیا بیاد و بیاد تو بغلتون الهی آمیییین
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️