2821
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 4699 بازدید | 118 پست
اسی جان شما ک دو تا نی نی داری بازم میخای؟
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....
من تو ای یو ای نشنیدم تعیین جنسیت کنن تو ای وی اف و میکرو چرا میکنن اره ریسکش بالاست اگه بخای ای وی اف بهتره برا جنسیت اونم هزینه اش بالاس
من و دختری و باباش ...شما همه...[smiley]s/sm80.gif[/smiley] امیدوارم همه فرشته های آسمونی خیلی زود مهمون ناخونده دل همه مادرای بهشتی بشن و خیلی زود هم سفر نه ماهه شون رو طی کنن و با سلامت زمینی بشن تو آغوش مادر و پدرشون....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان بخیه میزنن برای این عمل؟
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
مامان مرمریکی از دوستان 15میلیون دادی ای وی اف کردن پسربشه دخترشد چرا توایوهم تعیین جنسیت میکنن1میلیون میشه فقط تععین ها البته ولی توفکرم اخه رژیم ریسکش بیشتراز ایوهستش
برایم دعا کن.اجابتش مهم نیست نیاز من ارامشی است که بدانم توبه یادمی.....
نیایش جون بله ی بخیه کوچک زیر شکم ک اونم زود خوب میشه البته اگه لیزری عمل بشه
دوستان هر کس واریکوسل داره حتما نیاز به عمل داره؟
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
اسی مال ما رو بخیه زدنا
زیر شکمو ب اندازه چند سانتی باز میکنن از اونجا با لیزر وریدای بسته بیضه رو میسوزونن بعد بار از همونجا میبندن
سابه برای تعیین جنسیت گرونه وگرنه ارزونتره نیایش جان اگر برای بارداری باشه اکثرا عمل میکنن
ممنونم دوستان گلم
مرسی بچه که نظر دادین اگه کسی دوست داره نظرشو بنویسه میام میخونم ممنون شب خوش
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز