2821
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 4699 بازدید | 118 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی مال ما رو بخیه زدنا زیر شکمو ب اندازه چند سانتی باز میکنن از اونجا با لیزر وریدای بسته بیضه رو م ...

ببخشید شما تا حالا شنیدین کسی با واریکوسل گرید ۳ طبیعی باردار شه بعد از جراحی

نمیدونم عزیزم  من خوشبختانه قبل عمل  همسرم باردارشدم 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

عزیزم نمیدونم مشکلتون تا حالا حل شده یا نه

اگه احیانا دکتر و مرکز خوبی برای درمان میخواین بهتون مرکز مام رو پیشنها میکنم

چون هم خیلی خوب و پیشرفته ست هم دکترای باسوادی داره

بیخود وقتتونو توی جاهای دیگه تلف نکنین

همه کارای درمانیتونو به نحو احسنت انجام میدن

آره عزیزم ، شوهر من گرید ۳ بود و عمل کرد و خوب شد الان باردارم، البته با آی وی اف چون خودمم مشکل داشتم

چندسال پیش عمل کرده  

اره خوب شد دوتا بچه دارم 

ولی دوست شوهرم با دکتر معروف رفته بود با دارو خوب سده بود به شوهرم گفته بود نباید الکی میرفتی زیر تیغ جراحی 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز