2821
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 4698 بازدید | 118 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تیزرو کجاست؟تازه امروز گفت واریکوسل داره یکم تحقیق کنم یه دکتر خوب پیدا کنم بعد بره برا عمل
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ممنون بچه ها من تهرانم ... بچه ها راجع زالو درمانی شنیدین؟
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سایه جون اکه میخوای زود نتیجه بکیری همون عمل خوبه زیادم سخت نیس نترس به سزارین مانمیرسه شوهرت میخوادکی بره تحقیق لازم نیس زودتر باید اقدام کنه ببین صبح میره بستری میشه وسرم میبندن وبعد میبرن اتاق عمل یک ساعت طول میکشه بعد میارن تا شب فقط مایعات شبم مرخصش میکنن همین عمل انچنانی نیس
برایم دعا کن.اجابتش مهم نیست نیاز من ارامشی است که بدانم توبه یادمی.....
منم نظرم مثل شماست خودش یکم دودله همین هفته باید بریم وقت بگیریم همینطوریم معلوم نیست چند وقت دیگه نوبت عمل بدن مگه اینکه خصوصی بریم
دلسا جون سخته من یکم شنیدم که فقط اسپرموشستو شومیدن بعد تزریق میکنن ولی خب یکم استرس دارم ونکران من واسه تعیین جنسیت میخوام
نکران نباش سایه جون من روز عمل همسرم پری شدم دکترم کفت تا یک هفته نزدیکی نکنیین منم پری بودم وراحت بعد پری که نزدیکی کردیم من باردارشده بودم مال ماکه خوب بود وبعد عمل تواولین اقدام باردارشدم