2821
2789
عنوان

فردا۱۳صفرع

| مشاهده متن کامل بحث + 3245 بازدید | 190 پست
اوه خواهر من نوشتم یه چن ماهیه گزاشتم 😂چون خواهرم اومده و قران میخونه فعلا برداشتم گزاشتم لای لباسا ...

منو باش دارم یادت میدم😂😂😂

میترسم لای قرآنم مامانم ببینه مسخره ام کنه😐🤣

لای این کتابچه های دعا یا قرآنای کوچیک بذارم خوبه؟؟😅

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منو باش دارم یادت میدم😂😂😂 میترسم لای قرآنم مامانم ببینه مسخره ام کنه😐🤣 لای این کتابچه های دعا ...

😂😂منکه اینقدر زیاد نوشتم که لای کتابچه ها جا نمیشه ولی من گزاشتم تو پاکت و روش چسب زدم ولی بازم ترسیدم و برداشتم😂

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
بچه ها برای اینکه زایمان طبیعی کنم و بچم تپل و خوشگل و سالم باشع چی بخرم     جدی جواب بدی ...

یه لگن بگیر

چون شنیدم اونایی که زایمان طبیعی میکنن باید بشینن تو لگن آب وبتادین

😂😂منکه اینقدر زیاد نوشتم که لای کتابچه ها جا نمیشه ولی من گزاشتم تو پاکت و روش چسب زدم ولی بازم تر ...

بخدا ببینن تا عمر سوژه ام😐😐🤣

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
برای این که خانواده شوهرم تو زندگیم دخالت نکنن چی بخرم .چسب خوبه بنظرتون؟

آخه میگن وقتی حاجت گرفتی باید ازون وسیله استفاده کنی

میخوای واقعا بری به دهنشون چسب بزنی😁

بخدا ببینن تا عمر سوژه ام😐😐🤣

اره منم😂😂تو نامه ده بار تاکید کردم هیکلی و س ی کس پک دار باشع مطمعنم خود خداهم رد داده از دستم😂

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
یکی نیس بیاد بگه واسه بخت چی خریده قبلا حلقه ،کله قند، لباس سفید چی ؟

میگم ازاین اسکرین چتانداری زن شوهراعاشق همن ی دونه چاپ کنم ازاونا🤣🤣🤣🤣🤣مثلا باعشقم عاشقانع میحرفم

2790
2823
2791
2779
2792