2821
2789
عنوان

فردا۱۳صفرع

| مشاهده متن کامل بحث + 3245 بازدید | 190 پست
بذارمردم یکم امیدداشته باشن ولواینکه خرافه باشه قانون جذب که الکی نیس بااین کاردارن جذب میکنن به خوا ...

تاپیک آخر من رو مطالعه کنید لطفا ( در رابطه با قانون مضحک جذب هست ) 

بعد تصمیم بگیرید قانون جذب الکی هست یا خیر

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
تاپیک آخر من رو مطالعه کنید لطفا ( در رابطه با قانون مضحک جذب هست )  بعد تصمیم بگیرید قان ...

کلابه هیچ صراطی مستقیم نیستی اینایه سری نظریس بخوایم انقدرجبهه بگیریم کلاعلم روانشناس زیرسوال میره

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کلابه هیچ صراطی مستقیم نیستی اینایه سری نظریس بخوایم انقدرجبهه بگیریم کلاعلم روانشناس زیرسوال میره

ولش کن🤣🤣🤣🤣ادمی ک چش خوش حالی حال خوب بقیه نداره توی این شرایط 

گاوه حالیش نیست داری بهش میگی ولکن ولی باز هی ادانه میده 

هرکسی درک شعور نداره پس بحث نکن 

خب منم این مثال زدم تا خودتون با عقل بگید درس🤣

ما عقلمون دادیم عزیز توهین نکن

شماک رتبه برتر میخای باید درس بخدنی اینطوری ک نمیشه شما درست نخون خدا تورو رتبه برترکنه 

خوب وقتی ماک فردا ۱۳صفرمیریم ی وسیله میخریم مثلا براخونه دار شدن درکنارش  کارم میکنیم تلاش پول وام و..... بی کارنشستیم ک بگیم خدا توفقط بده😑😑

متوجه شدیدن؟یابیتر توضیح بدم؟.

این ی جور جذب انرژی انگیزه حال خوبه 

مثلا منی ک پزشکی میخاپ ی روپش سفید میخرم هروقت ازدرس خوندن خسته شدم نگاهش میکنم میپوشمش دوباره انگیزه تلاش درس 

شما ها ک اعاقاد ندارید وارد این تاپیکا نشسد خواهشن حال بقبه بد نکنید

تایپم هنگ بود غلط املایی توش داره اونقدر سواد دارید ک اصل موضوع بگیرید؟

اوکی گرفتم دیگه هم نمیام ولی یک لیوان اب بخور چون خیلی با لحن بدی گفتی، من که نگفتم عقل ندارید، من گفتم با عقل خودتون کدوم میشه. خیلی عصبی واقعا، من سر خنده همه رو گفتم 

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
اوکی گرفتم دیگه هم نمیام ولی یک لیوان اب بخور چون خیلی با لحن بدی گفتی، من که نگفتم عقل ندارید، من گ ...

چون از صبح چند نفر هی میان تو تاپیک 

نمیدونم خرافاته فلانه بهمانه  خوب وقتی اعتقاد ندارن چرا میان ماادما اینقدر بدشدیم حسودشدیم  چش دیدن ی دیقه حال خوب ندادیم حق بدین ناراحت شدم 

اگ نارلحا شدید ببخشید قصد جسارت نداشتم شاید منظورم بالحن بد رسوندم

چون از صبح چند نفر هی میان تو تاپیک  نمیدونم خرافاته فلانه بهمانه  خوب وقتی اعتقاد ندارن ...

خدا ببخشه، منم فکر نمیکردم انقدر توی این موضوع جدی باشند و اعتقاد داشته باشند،شاید نظر خودمو زیاد از حد تحمیل کردم ببخشید. 

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
2824
2823
2791
2779
2792