2821
2789
عنوان

فردا۱۳صفرع

| مشاهده متن کامل بحث + 3245 بازدید | 190 پست
میخوام با ی نفر ازدواج کنم 🤭😂 حالا شمع بخرم برا خونمون؟

حلقه بخر چرا شمع خخ

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نخندین نامردااا🤣🤣🤣🤣چاره ای جز چسب رو ندارم هر روز دعوا راه میندازن زندگیمو جهنم‌ کردن خدا ازشون ...

من اصلا باورم نمیشه خدایی🤣🤣🤣

الان مثلا من رتبه ۵۰۰کنکور ارزومه، باید برم چی بخرم تا اینو بیارم🤣🤣🤣🤣یا باید برم بیشتر عر بزنم و درس بخونم تا این رتبه بیارم 🙄عقل خودتون فقط؟؟ 

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
میگم ازاین اسکرین چتانداری زن شوهراعاشق همن ی دونه چاپ کنم ازاونا🤣🤣🤣🤣🤣مثلا باعشقم عاشقانع میحرف ...

ن 😂😂دیگه ولش بزار یه چی بخریم ازدواج‌کنیم ما خخ

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
حلقه داریم😂😂😂

خوو این فرق داره😁

اره منم😂😂تو نامه ده بار تاکید کردم هیکلی و س ی کس پک دار باشع مطمعنم خود خداهم رد داده از دستم😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣جرررررررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدانکشتت ایشالله قسمت بشه ایشالله

🤣🤣🤣🤣🤣🤣جرررر میگم واس شوهر کردن چ بدبختیاداریم🤣🤣🤣🤣🤣🤣باید منت خدابکشیم شوهربده

نه شوهر که زیاده 

اونی ک من میخوام کمه🥺🤣

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
من اصلا باورم نمیشه خدایی🤣🤣🤣 الان مثلا من رتبه ۵۰۰کنکور ارزومه، باید برم چی بخرم تا اینو بیارم🤣 ...

ی جوری قانون جذبه عزیزم مطمعنم اون عدد رو نمیاری ولی رشته خوبی قبول میشه تو طول این ی سال فقط به وسایلی ک خریدی فکر میکنی .میشه قانون جذب

بعضیا گفتن چهارشنبه ی اخر ماه صفر 

به نیت حاجتتون یه قطعه طلا بخرین 

حالا اگه پول نداشتین طلا بخرین میتونین

به صورت صوری طلای مادر یا خواهر رو بخرین 

مثلا ده هزار تومان میدی مادرت میگی من 

این طلا رو ازت خریدم و استفاده میکنی 

هروقت حاجت گرفتی طلا رو بهش پس میدی

من هردو رو میخوام انجام بدم هم 

13 صفر هم چهارشنبه اخر 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕