راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیخواااامممم🥺🥺🥺🥺🤣🤣 اصلا چن تا برادر قد بلند نمیشناسین بین هم تقسیم شون کنیممم؟؟!!😂😂😂
هیی هععع معلوم نیس کجان ولی من تا یه قدبلند و جذاب مال خودم نکنم ول کن خداهم نیستم😂😂خیلی دوس دارم کاش ازقد منم خوششون بیاد
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
بعدش که خریدیم باید چیکار کنیم؟ ذکری چیزی لازمه بگیم؟ 😂
ن دیگه میزاریم کنار تا ببینیم خدا چه خوابی واسمون میبینه😁
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
توی همین نی نی سایت دیدم یکی گفته بود مشخصات شوهر آینده مو نوشتم گذاشتم لای قرآن دقیقا همونی ک میخو ...
اوه خواهر من نوشتم یه چن ماهیه گزاشتم 😂چون خواهرم اومده و قران میخونه فعلا برداشتم گزاشتم لای لباسام ولی یه روز عصبی شدم گفتم میدمش اب روون چرا برامن نیس خخ