2821
2789
عنوان

فردا۱۳صفرع

| مشاهده متن کامل بحث + 3245 بازدید | 190 پست
من خیلی مسخرم کردن از بچگی کلا اعتماد به نفسم مرد از همون موقع ، برا همین همش میگم کاش ۱۶۵تا بودم

خیلی خووووبه ک😍

خیلیا آرزو دارن قد شما رو داشته باشن

کسایی ک مسخره میکنن نمیدونن توی کشور های خارجی ملاک زیبایی قدبلندیه😐👌🏻

خیلی از بازیگرا و حتی مدلینگ های معروف قدشون ۱۸۰ تا ۱۷۵ هس

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
به منه دومتر دوست رحم کنیددد و بزارین قدبلند بیاد برام😁خیرشو ببینی

نمیخواااامممم🥺🥺🥺🥺🤣🤣

اصلا چن تا برادر قد بلند نمیشناسین بین هم تقسیم شون کنیممم؟؟!!😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیخواااامممم🥺🥺🥺🥺🤣🤣 اصلا چن تا برادر قد بلند نمیشناسین بین هم تقسیم شون کنیممم؟؟!!😂😂😂

هیی هععع معلوم نیس کجان ولی من تا یه قدبلند و جذاب مال خودم نکنم ول کن خداهم نیستم😂😂خیلی دوس دارم کاش ازقد منم خوششون بیاد

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

حتما باید بخریم؟

نمیشه اونی که تو خونه داریم رو به اون نیت کنار بذاریم

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

منظورت اینه بعد بزارمش تو مسجد

نه همیشه همراهت باشه بخونیش تضمین زندگی ی جوری دل خوشی چ جوری بگم حالت خوب باشه 

خواستی مسجد اهدا کنی اهدا کن یابدی ب کسی ک بخونش ن ک بزارن ی گوشه استفاده نشه ازش

هیی هععع معلوم نیس کجان ولی من تا یه قدبلند و جذاب مال خودم نکنم ول کن خداهم نیستم😂😂خیلی دوس دارم ...

توی همین نی نی سایت دیدم

یکی گفته بود مشخصات شوهر آینده مو نوشتم گذاشتم لای قرآن دقیقا همونی ک میخواستم گیرم اومد😐😂

باید امتحان کنیم🤣🤣🤣👌🏻

بعدش که خریدیم باید چیکار کنیم؟  ذکری چیزی لازمه بگیم؟ 😂

ن دیگه میزاریم کنار تا ببینیم خدا چه خوابی واسمون میبینه😁

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
توی همین نی نی سایت دیدم یکی گفته بود مشخصات شوهر آینده مو نوشتم گذاشتم لای قرآن دقیقا همونی ک میخو ...

اوه خواهر من نوشتم یه چن ماهیه گزاشتم 😂چون خواهرم اومده و قران میخونه فعلا برداشتم گزاشتم لای لباسام ولی یه روز عصبی شدم گفتم میدمش اب روون چرا برامن نیس خخ

2790
2823
2791
2779
2792