2777
2789

مگه امروز ۱۳ صفر نیست ؟؟؟

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای این که خانواده شوهرم تو زندگیم دخالت نکنن چی بخرم .چسب خوبه بنظرتون؟

😅آره چسب یک دو سه 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

موضوع ۱۳ صفر خرافه ای بیش نیست 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

یکی به من بگه برا ازدواج حلقه بخرم خوبه؟؟چرا یکی گفت بدل یا طلا نخرین

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

اهووو چراخودتو بندازی توخرجج اگ پول داری حلقه طلابخر ک ازدواج کردی  بفروشی ست باشوهرت بخری اگ ن  مثلا ی دستبندی بگیر روز عقد دستت کنی یاشال سفیدی

برای این که خانواده شوهرم تو زندگیم دخالت نکنن چی بخرم .چسب خوبه بنظرتون؟

آخه باید بعدش استفاده کنی به نیابت اون نیت🤣🤣

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

هر چی دلت خواست بخر طلا یا بدل فرق نداره مهم نیتشه

2790
2778
2791
2779
2792