2777
2789

بچه ها من ۲۸سالمه.بااقایی هستم ایشون هم ۲۸سالشونه.

۱سال و۳ماهه باهمیم.

اصلا من نمیدونم ته این رابطه ازدواج یا نه،من ۸ماه بعد رابطمون گفتم تکلیف رابطه رو مشخص کن،دوستی یا ازدواج.

اون گفت من نمیخام قول الکی بدم و یاحرف نمیزنم بزنم پاش وایمیسم.گفت یکم زمان بده کارا و باراما اوکی کنم تابتونم با قطعیت راجبش فک کنم.توخانوادمون پسراهمه بالای ۳۰ازدواج میکنن و فلان..و هی فرار میکرد از حرف زدن راجبش،۲-۳هفته طول کشید هی حرف زدنمون.

منم گفتم تعیین تکلیف میخام نه ک الان ازدواج.اگرم قصدت دوستیه بگو من موقعیت هامو از دست ندم ولی تاقبلش باهمیم.گفت تورو خدا تا سالگردمون زمان بده،تکلیف کارو بارام روشن بشه بتونیم تصمیم منطقی بگیریم.

خلاصه پیچوند منم باهاش نموندم گفتم وقتی حتی ی لحظه درنگ میکنی ینی نمیخایی و..اونم گریه و..

ولی بعد چندروز دیگ باهم اوکی شدیم قرار شد زمان بدم بهش.

الان از یکسال هم ردشده۱سال و ۳ماهه باهمیم.هیچکدوممون چیزی نگفتیم..

اونسری حس کردم غرورم له شد جای من برم فک کنم هی اون زمان میخاستو میرف فک کنه،

نگید لطفا کات کن.فقط بگید الان چیکار کنم؟چی بگم؟نمیخام جوری باشه بره فکر کنه.از طرفی الانم نمیخام ازدواج فقط قولشو میخام حتی شده براچندسال دیگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اقا متاسفانه دنبال تعهد نیست 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

به زور قول نگیر 

خیلی محترمانه با ادب بهش بگو نمیتونم  به رابطه ای که معلوم نیست تهش چیه بیشتر ادامه بدم کات میکنیم تا هر دو بهتر بتونیم نسبت به رابطه فکر کنیم بگو دور باشیم که بدون احساسات تصمیم بگیریم حداقل یک ماه دور باشیم و بعد تصمیم بگیریم گزینه خوبی برای ازدواج برا هم هستیم یا نه 

برایت خدا را آرزو دارم تا بی نیازترین باشی...

دیگه ۲۸ سال سن خوبیه. ازدواج کنین دیگه

اگه پسره ازدواجی نیست، ک فرصتتو نسوزون اسی. 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بنظرم بهش بگو یه موقعیت ازدواج خوب پیش اومده،خانوادمم راضی هستن

یه داستانی سرهم کن و بگو

ببین واکنشش چیه

اگه نخواد میگه جلوتو نمیگیرم برو و فلان

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

قول ازدواج بده ک بازم هیچ اطمینانی بهش نیست.

ولی خب من اگه توی این شرایط بودم میگفتم که قصد ازدواج نداره و اگر کیس ازدواج برام پیش می اومد حتما بهش فکر میکردم.و خودمو پاسوز اون نمیکردم

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....