2777
2789
عنوان

تو رابطه بلاتکلیف موندم💔میشه بیایید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7263 بازدید | 46 پست

عزیزم خواستگار خوب داشتی منتظر این آقا نمون 

چون سن هر دوتون سن ازدواجه شما نمیتونید منتظر بمانید و هی دست دست 

حالا به فرض این آقا گفت آره قصدم ازدواجه 

یعنی راست میگه ؟ نمیتونه بعدا بزنه زیر حرفش ؟ روزگار هزار تا بازی داره ...

اگر سنت کم بود میگفتم منتظر بمون ولی شما قشنگ دیگه موقع ازدواجته 

آقا کارش چیه ؟ درست حسابیه؟ ماشین داره ؟ اگه اینارو داره همین الآنم میتونه بیاد جلو حداقل نامزد شین

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قول ازدواج به چ درد شما میخور؟ممکنه الکی فقط قولشو بده بعد نظرش عوض شه 

وقتی حرفی از ازدواج نمیزنه یعنی قصدشو نداره یا شاید اصلا به ازدواج فکر نمیکنه ،شما هم با تکرار این حرف فقط دارین احترام و شان خودتون رو پایین میارین  بنظرم کیس های ازدواج تون رو بخاطر ایشون از دست ندین و بهشون بیشتر فکر کنین 

مشکل اینه شما هم سن هستین 

پسرا اکثرا بالای سی ازدواج میکنن معمولا هم برای خانوما سخته بمونن بالای ۳۰ ازدواج کنن این آقا اگ بخواد بالای سی ازدواج کنه شما هم بالای میشین این مشکلی براتون نداره؟

قول میخوای تا چند سال دیگه؟  

به همین سادگی ! 

ببین آدما خیلی میتونن بی رحم باشن ممکنه دوست داشته باشه ولی برا ازدواج نخوادت من ۷ سال دوس پسرمو دنبال خودم کشوندم چون دوسش داشتم اما برا ازدواج نه بنا به دلایلی..هنوزم باهاشم من ۲۵ سالمه اون ۳۱..نمیدونم چطوری ولش کنم ولی میدونم موقعیت خوب برا ازدواج پیش بیاد ترکش میکنم همه اینارو میدونه دیگه الان 

مواظب روح و روانت باش لطفا 

من اینو میدونم که پسرا بعضا دختریو دوست دارند و دلشون میخاد داشته باشنش ولی دنبال ازدواج باهاش نیستن... خودم تو اینجور رابطه ای هستم ده بار رفتم و وقتی اون برمیگرده انقدری که دلتنگ شدم قبولش میکنم....  انقدر اینکار تکرار شده که از حرفاش متوجه شدم وقتی با تهدید میرم مطمانه منو از دست نداده و دوباره برمیگردم🤧 در حالی که من همیشه به نیت تموم کردن میرم.... میخام بگم راهش اینه یکبار اگر رفتی سفت و سخت بری و تا به خواستت نرسیدی کوتاه نیای چون اگر  مطمان بشه که از دستت نمیده دیگه تمومه و خیالش راحت... فقط بهت میگم به امید اینکه یروزی راضی میشه نباش من نتونستم رهاش کنم ولی تو اگه تونستی اینکارو بکن به مرور زمان وابستگی بیشتر میشه ... اگر نمیخای کات کنی تا حد امکان دور از دسترسش باش خودتو مشغول نشون بده و رشد کن 

بنظر میاد قصد ازدواج نداره 

اگر واقعا قصد ازدواج نداره بهتره دیگه ادامه ندی 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

به نظرم بگین که خواستگار مناسب دارین که تحت فشار خانواده هستین و هیچ بهونه ای برای جواب رد ندارین اینطور بهش بگین ببینین چه جوابی میده 

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸
شعور رابطه یعنی همون اولش مشخص کنیم قصدمون چیه 

ار اول مشخص کنی وسطش میگه نمیدونم 😑😑😑😑

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

قول ازدواج به چ درد شما میخور؟ممکنه الکی فقط قولشو بده بعد نظرش عوض شه  وقتی حرفی از ازدواج نم ...

راستش من یبار جداشدم،شرایطم اوکیه،کارمندم وضعم بد نیست رابطمون هم جنسی نیست..

خاستگار خوبی هم تو این یساله نداشتم💔

ایشون خیلییی شرایط خوبی داره،دوس دارم ب دستش بیارم🥹

اگرم گفت موقعیت ندارم بگین موقعیت و خودمون با هم میسازیم نگران  شرایط نباش چون همسن هستین باید تکلیف رابطه مشخص بشه اصولا تا ی سنی شرایط و موقعیت خوب هست توو این دوره و زمونه اومد و این آقا بعد یکسال دیگه بگه نه

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸