2777
2789
عنوان

برای رفع یبوست چی پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 5108 بازدید | 55 پست
متاسفانه منم چون برای آزمونا میخوندمو درگیر پایانمم بودم بوده که دوهفته بیرون نرفتم😔از امروز ورزشو ...

فقط کافیه روزی 30 دقیقه ورزش کنی

پیاده روی تند، دویدن ، پروانه زدن اینا خیلی خوبه

من قبل کنکور میرفتم سالن والیبال، خدا شاهده حتی نمیدونستم یبوست چی چی هست، چه برسه به شقاق

ایشالا زود تر خوب شی💖

من هنوز مجردم وضعم اینه وای بخالی که متاعل شم باردار شم فکرکنم بمیرم بااین مشکل

عزیزم منم شقاق و بواسیر داشتم کلی دارو مصرف کردم در نهایت طب سنتی کمکم کرد 

البته بیماری شقاقم رو یه متخصص داخلی درمان کرد اما امان از بواسیر و یبوست ....

درنهایت بعداز مصرف کلی عرقی جات و مصرف بخور وداروگیاهی 

منی که روزی ۳تا شربت مسهل خیلی قوی میخوردم با تجویز یه کارشناس طب سنتی 

یه دفه و یه روزه مصرف شربتها رو قطع کردم و از خوردن روزی یه لیوان آب ولرم ناشتا شروع کردم و هر چند روز یه لیوان دیگه اضافه میکردم تاجایی که روزی ۵ لیوان آب ولرم صبح ناشتا میخوردم و مشکل یبوست و در ادامه بواسیرم رفع شد شکر خدا 

اینایی که گفتم مال ۳سال پیشه

و الانم هم همچنان اب ولرم ناشتا میخورم هر چند تا لیوان که بتونم 

هنوزم گهگاهی بواسیره اذیتم میکنه ولی نسبت به قبلنا هیچی نیست .منم وقتایی که عصبی میشم و خودم رو خیلی درگیر یه مسئله ای میکنم حتما اثر میزاره روم پس باید سعی کنیم بخاطر سلامتیمونم که شده روی اعصابمون کنترل بیشتری داشته باشیم

انشالله بتونم برای بهبودیت کمکی کرده باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقدارش شماچقدرمیریختی؟

براي ١ ليوان ١ قاشق غذاخوريسنا ١ قاشق غذا خوري گل فقطم ماهي دوبار چون انقدر ملين هست ك جواب ميده بيشتر استفاده كني روده رو تنبل ميكنه 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
مقدارش شماچقدرمیریختی؟

براي ١ ليوان ١ قاشق غذاخوريسنا ١ قاشق غذا خوري گل فقطم ماهي دوبار چون انقدر ملين هست ك جواب ميده بيشتر استفاده كني روده رو تنبل ميكنه 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
فقط کافیه روزی 30 دقیقه ورزش کنی پیاده روی تند، دویدن ، پروانه زدن اینا خیلی خوبه من قبل کنکور میر ...

ممنون عزیزم حتما انجام میدم، اره من یک دونه هموروئید کوچک  دارم یک دونه شقاق درس خوندنم این عوارضو هم داشت البته رژیم اشتباهم بدترش کرد وتشدید شد

عزیزم منم شقاق و بواسیر داشتم کلی دارو مصرف کردم در نهایت طب سنتی کمکم کرد  البته بیماری شقاقم ...

خیلی ممنون عزیزم حتما از فردا صبح ناشتا اب ولرم توبرنامم میذارم، اره واقعا الان خونریزی ندارم درش جونمو میگیره، عصبی واسترسم بشم که دیگه بدبختی روی بدبختی، از ترسم همیشه شربت ملین دارم‌توخونه اگر یبوست شدم بخورم چه کنم اینم شانس منه 

براي ١ ليوان ١ قاشق غذاخوريسنا ١ قاشق غذا خوري گل فقطم ماهي دوبار چون انقدر ملين هست ك جواب ميده بيش ...

ممنون عزیزم حتما ، جفتشو دارم‌توخونه باشه. زیاد استفاده نمیکنم