2777
2789
عنوان

برای رفع یبوست چی پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 5108 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنیشه لیموشیرین درروز بخور عالیه خاکشیرم صبحا قبل صبحونه بخور نیم ساعت قبلش خلاصه منم مث توم یبار تا۵روز خون میومد ازپشتم مرگبارایقدر شیاف زدم ک خوب شدم تنبلی روده دارم باید همیشه باغذهام فلفل سیاه بخورم تانشم سبوست توم اینکارادابکن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من ۱۵ ساله این مشکلو دارم بهترین راه حلم خودن میوس مثلا الان خربزه مشهدی برام عالیه دیگه تا فصلش هست هر روز یه کاسه میخورم فصل زردالو هر روز زردالو میحوردم فصل کیوی .... باید امتحان کنی ببینی کودوم بهتره. زردالو که میگن نه دوتا بخوری . مثلا روزی ۸ تا ۱۰ تا میخوردم. من هرررر کاری بگی امتحان کردم این میوه مشکلمو حل کرد امتحانش کن باید زیاد بخوری ها

ممنون عزیزم 😭الهی شماهم خوب شی😭، سه سال بود مشکلم رفع شده بود  با برنامه غذایی مناسب ،لعنت به ...

قبل و بعد دفع پماد رکتول بزن،من بعد زایمانم ،از این درد ب خدا رسیدم

ولی رکتول نجاتم داد

شوری شیرینی تندی اسیدی نفاخ اصن لب نزن

ورزش تحرک ورزش تحرک ورزش تحرک ورزش تحرک ورزش تحرک ورزش تحرک ورزش

هر چی بگم کم گفتم عالیه ورزش، پیاده روی تند عالیه

آلو ، خاکشیر با آب ولرم ، بلال ، میوه جات ، سبزیجات ، انگور ، انجیر ،فلفل دلمه، مایعات...اینام عالین

من یه مدت چون برای کنکور درس میخوندم خیلی بی تحرک بودم ،به خاطر بی تحرکی یبوست شدیییید گرفتم ،بعدشم به خاطر یبوست شقاق یا همون فیشر مقعد گرفتم وحشتنااااک .هشت ماه فقط تحمل میکردم ،آرزو داشتم بمیرم ولی دیگه این مشکلو نداشته باشم،ولی الان خداروشکر بهترم و اما راه حل: 

1 .تحرک و ورزش

2 . تحرک و ورزش

3 . تحرک و ورزش

اگه تحرک نداشته باشین بقیه ی چیزایی که میگم فایده نداره چون بی تحرکی یکی از عوامل اصلی یبوست و بعدشم شقاقه.

4 . راه حلش در آلوئه ورا و پماد لیدوکائین اچ هست. به این صورت که آلوئه ورا رو وقتی برش بزنی یه ژل داره،اون ژل رو بزنید به زخمتون،زیاد بزنید ، و روش یه کمی، اندازه یه نخود کوچولو ،پماد لیدوکائین اچ بزنید،حتی ببخشید یکم داخل مقعدتون رو هم چرب کنید با پماد،من خودم روزی دوبار این کار رو انجام میدادم، فقط بگم که اصلا آلوئه ورا رو تنها استفاده نکنید و حتما با پماد باشه

5 .تا یه مدت هر وقت برای اجابت مزاج میرید دسشویی،موقع دفع  انگشتتون رو بذارین قسمتی که زخم شده تا کمتر بهش فشار بیاد و دوباره  زخم باز نشه و فرصته ترمیم داشته باشه

6 .بازم میگم شقاق فقط به خاطر یبوست بوجود میاد پس سعی کنید یبوست نشید

تورژیم هستی ؟؟

رژیم بودم تحت نظر پزشک تغذیه حدود سه سال یبوستم کلا رفعشد ، بی عقلی کردم گفتم باقی مانده وزنمو با کتو کم کنم ،بدبختم کرد چون سابقه یبوست داشتم این تشدیدکرد واز عید به الان درگیرم بایبوست و باعث شد شقاق بوجود بیاد 

من یه مدت چون برای کنکور درس میخوندم خیلی بی تحرک بودم ،به خاطر بی تحرکی یبوست شدیییید گرفتم ،بعدشم ...

متاسفانه منم چون برای آزمونا میخوندمو درگیر پایانمم بودم بوده که دوهفته بیرون نرفتم😔از امروز ورزشو تحت هرشرایطی توبرنامم جا میدم، مخصوصا من سابقه یبوست دارم مجبورم ورزش کنم ممنون بابت تمام راهنماییات عزیزم🥺